laupäev, 12. juuni 2010

94 - Frazetta Barbar - Joonas

Mul on kuri kahtlus, et kui ma seda Manga Studiot veel pisut kasutan, võin kõik oma soetatud Brush Penid pensionile saata... Mis on muidugi samm sügavamale sohu, kuna kunagi - mitte kunagi - ei tohiks olla sõltuvuses töövahendist! Oh well...
Tehniliselt vajab see programm aga õppimist. Näiteks avastasin alles jpg-d teha üritades, et antud pildist ei saagi korralikku teha, kuna kõik jooned ja värvid on bitmapina. Tegin screenshoti hoopis.

Ahjaa, sellest postitusmaaniast - olen viimased nädalad ja kuud tegelenud peamiselt olmeliste-materjaalsete asjadega ja mul oli tunne, et kui ma veel ühe hinnakalkulatsiooni teen või mõne mööbieseme häid või halbu külgi juurdlen, sulan ma lögahunnikuks nagu pistoda südamesse saanud vampiir... Tegin siis halva energia tasakaalustamiseks vahelduseks ühe loomingulise päeva. :)

1 kommentaari:

Ivar ütles ...

Manga Studio -
värvid bitmapina, st. mitte failiformaadi mõttes (kus saaks olla ainult kaks värvi) vaid selles mõttes, et antud pilt koosneb ainult viit värvi pikselitest? Sel juhul oleks ju võinud pildi näiteks tiffiks salvestada ja sellest sobiva suurusega jpg või png (või gifi) teha...

Kui suur see pilt siis tegelikult pikselites mõõtes on? Kuna manga on mõeldud trükiks, siis on lühem mõõt vähemalt paar tuhat?

Värvid on muidu päris mõnusad, ehk ainult too taustakuubik võiks huvitavam olla kuidagipidi.