laupäev, 24. juuli 2010

96 - Indiana Jones I - Ivar

23. juulil toimus JK esimene mitteametlik koosjoonistamine. Osalejaid oli küll kolm, aga tegelikult oli päris mõnus, kambaga sai paberile kohe mitu sibulat. Sorgeldasin seal ka ühe Indy, lisasin ka veidi värvi, mida küll hiljem kodus tugevalt täiendasin. Akvarellidega on ikka keeruline joonistada kui pole seda tükk aga teinud, seda on ka (skännimise asemel) pildistatud pildilt näha. Juuksed on ikka suht' jubedad.

Ja siis joonistasin veel teisegi pildi, seegi kogu täiega analoogtoodang.

Tegelikult on plaanis veel üks keerulisem brushpeni-Indiana, midagi sarnast nagu mu varasem viikingipilt, aga see võtab veel tükk aega.

8 kommentaari:

meelis ütles ...

Lihtne.
Esteetiline.
tabav.

kaks pöialt püsti!

Ragne Uutsalu ütles ...

Muhe nagu üks õige Indiana olema peab. Värvid on eriti kaunid.

Ivar ütles ...

Thanks! Kuigi skännitud akvarell pole tegelikult ikka suurem asi.

Joonistasin sama (jalgadega) Indy ka brushpeniga kalkale ja värvisin arvutis, kui valmis, panen ka selle üles. Ausalt öeldes meeldib mulle digitaalselt värvitud tulemus rohkem. Samas aga on mõnus vahel ka midagi päriselt paberile teha, mitte ainult kui poolfabrikaati ja vaheetappi.

Anonüümne ütles ...

I would like to exchange links with your site joonistajad.blogspot.com
Is this possible?

Ivar ütles ...

Links?

mikk ütles ...

mul nõrkus pliiatsi joone järele. värvid ka mõnusad. meeldib rohkem kui see "silutud" roosa Indiana, aga eks neil mõlemal ole oma koht.

Joonas ütles ...

Lisan ka siia, enne kui see postitus kuhugi ajaloohõlma kaob, et eelistan pliiatsi ja akvarelliga tehtud Indianat. See pehme joon ja täpitav akvarellitehnika on (minu) silmale põnevam jälgida.

Sarnasus on ikka päris hea, kuid ilmselt peabki olema, kui sa oled seda nägu juba tuhat korda uurinud oma kujuloome jaoks ja juba ka korra läbi kujurdanudki :)

Ivar ütles ...

Tegelikult on mu Indyd ju peegelpildis - suu on valetpidi... :) Pildid tuleks ära flippida, kuna Fordil on parem suunurk see, mis ülespoole kisub. Aga siis läheb jälle arm ja kõik muu tagurpidi. Oleks ikka pidanud lihtsalt õigesti joonistama...