teisipäev, 3. august 2010

96 - Indiana Jones II - Ivar

See on siis digitaalselt töödeldud variant varasemast pildist - brush pen kalkal pluss lihtne digivärv. Mulle tõepoolest meeldib see rohkem kui skännitud akvarell... Raamjoon on mingisugune kunagi leitud maiafont, tundus lihtsalt sobivat. Mingeid salasõnumeid seal pole.

5 kommentaari:

mikk ütles ...

Alumine rida teksti on vist veidi kohmetu ja vajub ära. Muidu mõnus, ei osanudki arvata, et ka roosa sobib Indiana Jonesile :D

Ivar ütles ...

Roosa see värv küll ei tohiks olla, pigem mingi lilla või violetne...

mikk ütles ...

tõsi, kohatu üldistus :)

Joonas ütles ...

Ma ka ei oska öelda, on see tekstis või selles raamis, kuid miski tundub liiast olevat, kuna eri stilistikaid võiks olla maksimaalselt 2. Ehk siis Indiana ja tekst või Indiana ja raam.

Aga Indiana enda kohta juba ütlesin vist teise pildi all. Ehk siis mulle see tõepoolest ei meeldi rohkem kui skännitud akvarell :) Võrdlusmoment rikub võibolla ära.

Ivar ütles ...

Mnjah, ideaalis oleks võinud selle raami välja trükkida ja kiirelt vaba käe ja brushiga detailivaesemalt üle kontuurida, oleks sobinud paremini muu pildiga kokku.

Mis veel teksti puutub, siis tegel't ongi Indiana Jonesi originaalplakatite tüpograafia kuidagi veider - see font, millega on kirjutatud pealkirja laiendid, ei sobi üldse sellisesse retrolikku pulpseiklusse, pigem kõlbaks see mõne algelise küberfilmi plakatile. Nii et ma ei põe eriti oma fondi pärast... :-) On vähemalt koomiksilik.