neljapäev, 5. august 2010

98 - Cipollino - Ivar

Mul pole midagi Cipollino raamatu vastu, vastupidi - lapsepõlve mälupilte uskudes ja nüüd mõningaid illustratsioone googeldades (enda raamat on kaugel) on tegu väga mõnusa lastelooga. Lihtsalt kommunistlik kirjanik viis mõtted punastele radadele ja nii tekkiski seesugune pilt.

(Ahsoo, vaja vist ka lisada, et ega ma tegelikult rangeid taimetoitlasi eriti mõista. Korralik praad või kotlet mõne aja takka kulub ära!)

4 kommentaari:

mikk ütles ...

Punane raam võiks rohkem vabakäelisem olla, või siis pigem üldse ära jätta? See mis raami sees on, on igatahes väga hea :) Kujutan isegi ette kohe, et selline Cipollino võiks kuskil minikoomiksis lausa olla.

Joonas ütles ...

Kui ma oleksin Meelis, siis ma ilmselt kommenteeriks Chipollino keha line-of-actionit natukene. Aga kuna ma olen Joonas, siis ütlen, et täitsa stiilne värk jällegi :)

Mattias Mälk ütles ...

Vägev. :D Hea tervik ning nutikad detailid (mutrivõti ja lapitud koht). Ma oleks võib-olla proovinud tõsisemat pilku, mis vaatab kohusetundlikult kuhugi kaugusse, aga see oleks atmosfääri suhtes ehk fail olnud. :D See lõbusus just sobib.
Teine teema, aga alles nüüd märkan, et päris avar dekoltee tal. :P Aga eks need tööriided venivad ja vajuvad ära.

Ivar ütles ...

Dekoltee, st. veninud särk - Vaata kui suur pea tal on!
:-)
Mulle endale meeldivad viisnurkadega sibulkuplid.

Line of action - vasak käsi oleks tegelikult pidanud pikem olema küll, ja labakäsi veidi madalamal.