teisipäev, 3. august 2010

99 ja siis... SADA!

Sel nädalal uut teemat ei tule. Põhjus tegelikult lihtsalt selles, et teema üle mõtiskledes tuli ootamatult mõte otsustamine üle hulga aja taas hääletusmasina hoolde jätta. Ja nii saigi valitud viis esimesena ettejäänud teemat ning need paremale veergu polliks vormistatud. Hääletusaega on nädal, siis läheb joonistamiseks!

Aga tegelikult on asi nii, et kui järgmine teema selge, siis juba sellele järgnev kannab ühte üsna suurt ja hirmsat numbrit - SADA. Seesugune versapost vääriks ehk natuke suuremat saatust kui mõni muu suvaline number. Just seetõttu võiks ka tolle teema pildipäev jääda juba veidi asjalikumasse aega - septembrisse, kus loodetavasti joonistajaid tiba rohkem kui suvises leitsakus.

Kui kellelgi on asjalikke ideid kuidas toda ilusat ümmargust teemat nr. 100 vääriliselt tähistada, või siis üleüldse selle osas, mida võiks siin blogis edaspidi ette võtta, siis kommentaarid on oodatud! Äkki on huvitav ettepanek mõneks (virtuaalseks) ettevõtmiseks... Ehk näiteks võiks olla võimalus, et suvaline vaataja saaks autorilt endale meeldiva pildi väljatrüki tellida? Kuigi, seda saaks ju praegugi. Ehk võiks blogis toimuda näiteks mingisuguseid võistlusi või hääletusi või kasvõi loosimisi?

Kui mõni prindifirma tahaks näitks siin blogis enda teenuseid reklaamida ja pakuks näiteks vastu võimalust loosida mõne pilditeema osalejate vahel välja võimalus pilt suurelt lõuendile trükkida, siis see oleks ju päris kena... ma usun, et orgkomitee arutaks seda.

Igatahes "Joonistajad koos" ei ole veel surnud, sajas teema tuleb kindlasti!

0 kommentaari: