pühapäev, 29. august 2010

99 - Seened - Ivar

Kunagi viskasin nalja, et proovin kõik tulevased teemad tibipiltidena lahendada... Esimene mõte oli küll hoopis teha mingi vitraažilaadne ruudukujuline seenepuntrapilt, milles brushpenijoonega eraldatud alad kaleidoskoopselt värvilised. Siis aga tuli mõte mingit seenekostüümi joonistada. Ja nii see läks, jälle mingi tibi.

Pilt on otseselt mõjutatud Russell Pattersoni piltide raamatust, vanadest ajakirjakaantest ja sõdadevahelise aja välisilmest. Ma ei ole kunagi osanud kostüüme joonistada, seekord tuli midagi isegi vist välja. Fiktiivse naisteajakirja nimi - Seenemann - on pärit elukaaslase lapsepõlve totralt tegelaskujult ja ühtlasi tekitab seoseid Haussmanniga, mehega, kes lõi uue Pariisi. Pariis aga seostub üldse igasuguste asjade ja vooludega.

Seekord siis selline pilt.

(NB: pildile klikates näitab brauser teda ilmselt aknasse sobitatult, Firefoxis tuleb igatahes veel pildile klikata, et seda õiges suuruses ja kõige teravamana näha.)

2 kommentaari:

Joonas ütles ...

Stilistiliselt püsib see pilt tõesti päris hästi koos. Font, värvid ja figuur on kõik kuidagi väga paigas.

Aint esmapilgul vaatasin, et tegu on margiga :)

Mattias Mälk ütles ...

See poos on niivõrd vinge. :D Kujutan seda animeeritult ette - seelik on nii tihkelt ümber, et ainult põlvedest alla saab jalgu siputada. Ka soovitud ajastuhõngu annab minu arvates edukalt edasi. :)