reede, 27. august 2010

99 - Seened - mikk


Tõesti on vahepeal aeg kuidagi nii kiiresti läinud, et pole jõudnud üldse joonistamisega tegeleda. Piinlik kohe tunnistada. Tegelikult tundub, et see käib hooti. Vahepeal on jällegi perioodid, kus üldse ei saa pliiatsit käest.

Loodan, et nüüd hakkab see teine periood jälle tulema. :)

8 kommentaari:

Joonas ütles ...

Need on küll euronormidele vastavad seened :)

Ivar ütles ...

Apetiitsust võiks rohkem olla... Äkki aitaks kui laud oleks näiteks pastell-kollakasroheline, tiba kollakam kui see seller seal? Või roosakas-ruuduline?

Anonüümne ütles ...

Njah, isuäratamiseks oleks vaja mõnusalt läikivaid, võiseid ja sibulasi seenehunnikuid, mis isuäratavalt auravad. Antud pildid tundub selline apetiitsusega koonerdamine pigem sihilik olevat. Roheline värv pidada lausa söögiisu langetama (ja oranž tõstma). See, mis siis pannil toimub, võiks sobida lausa mõne moeseeliku mustriks :D Mõnus plakatilik kombinatsioon igatahes.

Gerda Märtens ütles ...

Mulle ka nagu meeldib, et ei ole üliapetiitne, läheks läilaks. Läilat toitu ka ju ei taha;) Pilt on seda huvitavam, et toit pannil on kuidagi kidur. Sellega seoses võiks mingi "lugu" ka olla, muidu tekibki sisulisi küsimusi, et kas see pilt peaks siis tekitama isu või mõjuma mingi omapärase atmosfääriga plakatlikult. Kaldub viimase poole hetkel... Selle asja välimus mulle küll meeldib, aga kas see on foto peale joonistatud? Või foto järgi?

Joonas ütles ...

Mina näen igatahes pannil eurorahade märke. Võib-olla on see sellest, et loo puudumisel hakkab aju ise genereerima midagi ja nüüd pean juurdlema seente ja eurorahade sümboolika üle... Äkki peaks joonistama järjepildi, kus jakobson, tammsaare, kodula jt laua taga seenerooga maiustavad?

Apetiitsuse üle ma ei juurde aga üldse... Minu poolest olgu need või üle kullatud, kuid mina seeni ei söö.

Ivar ütles ...

Kui juba assotsiatsioone mainida, siis mulle meenutavad seened puust saetud seibe. Kui nad oleks kadakast, siis saaks neist näiteks kuuma-nõu-aluseid teha...

mikk ütles ...

Kui te neid eurorahasid mainite siin, siis natuke nagu meenutab jah :). Mulle endale meeldib väga selline toores must joon + värvid. Antud juhul oleks võibolla tõesti võinud seente ümber joontele natuke värvi anda, et selline veidi kõrbenud välja ei näeks. Pilt ise on muidu pintsel + tint + photoshop ja täitsa peast joonistatud.

Mattias Mälk ütles ...

Isu tuleb peale küll. :D Mulle ka selline toores must joon ja flat color meeldib.