kolmapäev, 29. september 2010

101 - Muumia kättemaks - Ivar

Kuna mingit erilist ideed ei olnud ega tulnud, siis proovisin teha sellise Gori tüüpi vanamoelise karikatuuri, teate küll, kus pilt iseenesest pole üldse naljakas, vaid on lihtsalt pildi alla kirjutatud naljakese illustratsiooniks. Kusjuures ka see alumine kirjutatud nali ei pruugi tingimata just väga vaimukas olla.

Nojah, ja siis vaatasin paari uut prantsuse koomiksiraamatut ja kuna nende autor on väga osav tekstuuride kasutaja, siis tuli mõte ka midagi natuke sarnast katsetada. Seda siis tegingi. Rohkem hetkel ei viitsi selle pildiga mässata.

3 kommentaari:

Mattias Mälk ütles ...

Minu arvates pilt ja tekst töötavad. Mul läks küll suu muigele. :) See tekst ja kolm punkti selle lõpus oma monotoonsusega tekitab pildiga, kus ehmatusest lausa klaas lendab, väga hea kontrasti.
Pronksised värvid on mõnnad ja paistab, et uus lähenemine tekstuuridele on õnnestunud (kusjuures proovisin ka hiljuti midagi sarnast).
Mõnus muuseumi taustamiljöö ning on see vast meelas jalg muumial! :D Noobli kingareklaami materjal!

Joonas ütles ...

Koloriit, tekstuur ja kompa on väga head. Kui peaks selle Ivari Pildiedetabelis kuhugi paigutama, siis oleks see kindlasti kuskil esikolmikus.
Sisust ma väga aru ei saa, kuid nii hea visuaali kõrval muutubki see tähtsusetuks :)

Ivar ütles ...

Värvidega olen paaril korral kasutanud sellist "nippi", et värvin pildi ära ja siis kas tõmban saturatsiooni maha või lisan ühtlasi mingi värvikihi, mis keerab kõik värvid mingisse suunda kaldu. Viikingipildis (mis oli värvilisena väga maitsetu) õnnestus see päris hästi, aga siin tegelikult ka.

Samas on näha kui nõrk ma ikka olen ruumi ja tausta tegemisel... Esikolmikusse ma seda ise küll ei paneks, kuigi tekstuuride katsetamisel sai siin paari uut ja paljulubavat asja proovitud.

Mu enda jaoks kuulub see pilt paari kunagise tantsupildiga (#45). "Kolm ühes" (#50) tuleb samas ka meelde...

Sisu... Mis sisu siin ikka - mingis muuseumis toimub näituse avamise puhul stiilipidu ja keegi Nofreteteks rõivastunud tibi põhjustab muumia taaselustumise...

Samas - Joonas, mis see sinu Cipollino pildi sisu oligi?...
;-)