kolmapäev, 15. september 2010

89 - Muinasjutu-siluett - Elina


Minu panus muinasjutu silueti teemasse. Algne visand valmis järjekordse koosjoonistamise käigus, aga suurem töö on tehtud siiski PS-s.

4 kommentaari:

Ivar ütles ...

Mõnusalt atmosfäärlik pilt! Akvarellimist kõrvalt näinuna peab ütlema, et päris huvitav on näha, mihukeseks see pilt on digitaalse töötlemise tulemusel muutunud.

Mis ei tähenda üldse, et digitaalne joonistamine oleks kuidagi vähemväärtuslik kui analoogne; kuigi, jah, tunnen isegi puudust sellest, et oleks mõni täiesti valmis pilt ka ilma arvutita tehtud...

Ja vaadates tuli veel selline mõte - peaks proovima mõne pildi nii teha, et joonistaks ja värviks ta paberil hallskaalas ära, skänniks sisse ja lisaks siis värvid arvutis. Võiks ehk päris huvitava tulemuse saada...

Mattias Mälk ütles ...

Väga mõnus kombinatsioon analoogist ja digitaalist. Vahelduv konkreetsus ja udusus tekitab unenäolise tunde. Jäädvustatud hetkes on tunda pinget, aga ka midagi kaunist.

Ivar ütles ...

Jaah, see võiks olla kaader sellisest animafilmist, kus maalitud kaadrid üks-teiseks üle sulavad...

Joonas ütles ...

Mõtlesime hiljuti, et me pole vist ostnud ühtki lasteraamatut eesti autorite illustratsioonidega. Aga kui selline oleks müügis, siis ostaks ju küll! (Kui seda autorieksemplaridena varem saanud poleks muidugi :D)