reede, 3. september 2010

90/95 - Viikingid/ürgne elukas - Mattias


Esmakordne tervitus! Tegu mu esikpostitusega. Kuigi uusim teema on juba sajas, siis loodan, et pole hullu, et mu panus taaskülastab teemasid 90 ja 95. Nimelt otsustasin kombineerida "viikingite" ja "ürgse eluka" teemad. Kuna kuuldavasti pidi meie senine ettekujutus sarvilisest viikingist olema vaid ajalooline liialdus, siis otsustasin veelgi üle liialdada.

5 kommentaari:

mikk ütles ...

Parempoolne käsi on tunduvalt suurem kui vasak. Natuke raske aru saada millised on käed ja millised jalad. Aga stiil on täiega mõnus. Loodetavasti tuleb pilte juurde :)

Mattias Mälk ütles ...

Tänud. :) Nõustun. Erinevad käelabade suurused on vist tingitud natuke animatsioonilikust mõtlemisest. A la - kuna vasak käelaba pole tegevuses, siis sõrmed on lühikesed ja tömbid ning pöialt pole ollagi. Parem käelaba on aga haardes ja seetõttu on see põhjalikum. Aga jah, nagu näen, siis see loogika liikumatu pildi puhul ei tööta. Kui pilt peegelpilti pöörata, siis on kohe eriti näha. Märkasin seda kuskil poole peal, aga siis oli juba veidi hilja. Aga eks vigadest jääbki rohkem meelde. :)

Joonas ütles ...

Tere tulemast ja õnnitlused esimese vasika... khm... eluka eest.

Mind käte eri suurused ei häiri ja see, et tegevuses käsi suurem on, tundub sellise stiili puhul täiesti loomulik. Mis selle käe väiksuse juures aga probleemiks võib olla, on see, et ta on nüüd jalgadega täpselt sama suur - käsi ja jalad kisuvad seega pisut monotoonseteks.

Võibolla oleks vasakpoolsed juuksed saanud samamoodi krussi keerata nagu see sarv? See oleks ka väiksema käe silueti selgemaks teinud. Lihtsalt uitmõte.

Aga muidu mulle meeldib. Sigri-migri ja detailid annavad palju juurde ja kadestan inimesi, kes neid teha viitsivad.

Ivar ütles ...

Tere tulemast!

Mind ka käed ei häiri, vähemalt too vasakpoolne ja väiksem - see oma detailidega on minu meelest täiesti paigas. Kui juba, siis pigem oleks võinud too teine veel suurem ja ühtlasi natukene siiapoole keeratud rusikaga olla, nii et ka sõrmenukid näha. Tekiks selgem perspektiiv, praegu on see käsi tiba liiga lapik. Ja võib-olla võiks ta ka veidi enam kaarjalt ülespoole ulatuda?...

Aga värvid on mõnusad ja detailsus ka. Natuke meenuvad isegi "Kariibi Piraatide" viirastuslikud röövlid ja seda enam ei häiri kui käed või jalad pole sümmeetrilised.

Ausalt öeldes ei märganudki ma pildis olevaid elukaid, alles siis kui trilobiit silma jäi, avastasin neid Kambriumi ajastu olevusi kohe mitu.

Igatahes ootan huviga, mis edasi! Anna aga tuld, teemasid veel 98 tükki! :-)

meelis ütles ...

üks selliseid pilte mis kohe kutsub remixima!!! (kuna teiste asju on alati lihtsam/kiirem/põnevam/jnejne üle käia kui enda käkerdusi:-)

Tere tulemast ka minu poolt!!