reede, 1. oktoober 2010

93 - Lemmikmuusik, Martin


Lemmikmuusikuna figureerib sedakorda Madonna...mitte, et ma oleksin meeletus vaimustuses tema muusikalistest saavutustest aga mind paelub tolle särtsaka vanaproua entusiasm ja teotahe, see näitab üli hästi, et piisava tahte korral võib igaühest saada...eeem täht

illustrator cs5 ja umbes 3 tundi tegevust

5 kommentaari:

Mattias Mälk ütles ...

Mulle väga meeldib su stiil. Pean tõdema, et pole sellist stiili kuskil mujal teadvustanud.
Et ühesõnaga - meeldib. Eriti kui veel värv ka peal (see veidi aimatav roosa gradient on nice touch).

Puntras Madonnad on väga hääd. Kui veel välja pigistaks, siis sooviks isegi suuremat pundart näha. Täitsa t-särgi materjal. :)

Ja nüüd ignorantne küsimus - kes see sarviline seal esiplaanil on?

martin ütles ...

saatan loomulikult, kuidas muidu madonna edu selgitada :)

Ivar ütles ...

Noh, ega igaühest ikka Madonnat ei saaks küll. Kui näitlemine välja arvata, siis mujal popkultuuris annab tema tehtut ikka järgi teha. Morrissey arvas ka juba paarikümne aasta eest, et Madonna on ilmselt kõigi aegade viimane superstaar.

Madonna oleks tegelikult iseenesest päris hea JK saržiteema...

Pilt - tekkis mõte, et mis oleks kui iga siluett oleks värvitud ühes puhtas toonis - punane, kollane, sinine, roheline... Või vikerkaaretoonides... Kas saaks mingi psühhedeelse plakati?

kaaren ütles ...

Minu lugupidamine, esmasel vaatamisel tundub kogu joonis yhtlane ning teatud mõttes täpne. Head graafikut ei kohta mitte igapäev. Pikka iga ning pliiats poolex!

Ivar ütles ...

Avastasin täna saadud "Hi-Fructose" ajakirjast maalija nimega Kazuki Takamatsu, kes ka kasutab päris huvitavat digitaalsusesarnast trikki. Tema piltides on heledus-tumedus sõltuvuses "sügavusest".

Samas tekib selliste asjadega alati küsimus, kas sama tulemust ei saa lihtsalt mõnda filtrit renderdades, ehk - miks seda käsitsi teha?