teisipäev, 30. november 2010

106 - Noormees jalgrattal - Ivar

Tundub, et sellest pildist saaks midagi asjalikku teha...

6 kommentaari:

Mattias Mälk ütles ...

Väge vinge joon ja vormid. Mulle tundub, et su stiil läheb üha terviklikumaks. Värvivalik on ka väga viis.

Tundub, nagu ta jalad vaevu puudutavad pedaale ehk siis on tunne, et jalad jäävad lühikeseks ja tal pole seetõttu võimalik normaalselt sõita ja head hoogu saavutada. Sellel pole muidugi iseenesest midagi viga, aga kuna mul tekkis selline esmamulje, siis sellega hakkas vastanduma üleõlakott, mis indikeerib omakorda pöörast kihutamist.

Et sellised mõtted. Aga väga nauditav pilt sellegipoolest. :)

Ivar ütles ...

Ma ilmselt kontuurin ta ikkagi ümber, kuna vasak käsi pole suurem asi ja tegelikult... kui tähelepanelikult vaadata... on ratas kahes tükis!
:-)

Noh, eks kihutamine võib ka tulla lihtsalt allamäge veeremisest, kus mingit kontrolli ratta üle pole ollagi. Tegelt on see pilt poolik, kuna plaanis oli ka taust ja veel paar tegelast.

Mattias Mälk ütles ...

Hah! Ongi kahes tükis. Ei pannud üldse tähele. :)

Aga lase jah ikka edasi. Siiamaani on väga äge.

Joonas ütles ...

Päris hea jah - dünaamiline, ruumiline ja seejuures koospüsiva kompaga. Ma soovitaks aint teha kas ratas või poiss eri värvi. Või siis näiteks poisile punased sandaalid. Praegu kaovad jalanõud kodaratesse ära. Poiss on ise ka seda vist märganud ja vahib hirmsa ilmega seda joonte virr-varri. Maapind võiks veel rohkem kaldu olal ehk, äkki isegi suurema nurga all kui ratas? Parema käe näpud ehk ka väiksemaks? Aga muidu on rõõm (ja natuke kadedusttekitav) näha, et joon muutub aina kindlamaks ja mänglevamaks.

Mattias Mälk ütles ...

Jah - joon - see on tõesti Ivaril antud tööga mingile uuele levelini jõudnud. Tundub vähemalt.

Ivar ütles ...

Mis uus tase? Pole siin mingit uut taset, visand oli lihtsalt kekmisest parem. Joon jõudis täiesti uuele tasemele hoopis siinse foorumi Tarzani pildiga, hiljem on seda paaril korral õnnestunud korrata (Tähemärk, Poosivisandid, paar ehk veel.).

A selle pildi hetkel nähtav värv on täiesti kiire ja ajutine, tehtud sellelesamale 800-pikseli pildile.