laupäev, 27. november 2010

Väike novembriõhtune koosjoonistamine

26. novembril, mis ühtlasi eilne päev ja reede, toimus järjekordne blogi osaliste koosjoonistamine. Seekord osales tervelt viis inimest, tegin sellest oma blogisse pisikese paari pildiga postituse. Üldiselt - oli tore nagu alati!

Keda huvitab, siis näha saab seda jutukest siin. Samalaadseid üritusi on ka edaspidi plaanis (hetkel tundub, et nädalavahetusel 11-12 dets), keda huvitab ja geograafia ei piira, siis arvan ma, et olete teretulnud kaasa lööma! (Selles osas on lõplik sõna muidugi perenaisel-peremehel.)

PS: Ühtlasi kasutage juhust ja minge Solarise ärihoonesse raamatupoe ukse ette paigutatud Soome-Eesti koomiksinäitust vaatama! Seda saab veel teha nädalajagu päevi, 5. detsembrini.

4 kommentaari:

Mattias Mälk ütles ...

Nii palju, kui minust sõltub, üritan tulija olla - andke toimumisaeg aegsasti teada ja siis rrrokime. Või joonistame.

Pia ütles ...

Olge tublid! Pärast jagage pilte! Koosjoonistamise pilte oleks nii põnev vaadata, eriti koos ühiste kommentaaridega.

Gerda Märtens ütles ...

Nii äge selline õhtu :) ma tuleks ka hea meelega... muidu ma joonistan lihtsalt üksi päevad otsa juuu. Seltsis on segasem joonistada :P raudselt. Paberit ja pliiatsit pole hirmuäratavalt kaua kasutanud :O

Joonas ütles ...

Ivar, meil soovitati ka podcasti teha, et kõik mitte-osalejad kuuleks, millest nad ilma jäävad :) Võib-olla tuleks isegi väike video-podcast kõne alla?

Ok, ma arvan, et tegelt joonistajad läheks selle peale krampi ja hakkaks vaat et veel korralikult joonistama... Seda võib siiski mõne "ametlikuma" ürituse raames mõelda ju küll.

Aga 12. detsember pärastlõuna on suht paigas nüüd järgmiseks miitinguks.