reede, 17. detsember 2010

104 - Jänesed - Joonas


Mõtlesin vahendeid valimata (ehk siis pisut muul otstarbel hiljuti tehtud töid ekspluateerides) aastalõpuks oma blogivõlga pisut kahandada.

Antud jänes pole küll joonistatud ja ta on ainsuses, kuid jänes on ta siiski ja joonistust (või pigem digimaali) on siin ka. Ja klõps on ka ise tehtud, hommikul umbes kella 5-6 vahel möödunud aastal Tartus. Digitaalne lisandus valmis mõne kuu eest paari tunniga. Fotodele mingite objektide sissepainitimine on muidu päris hea käeharjutus, kuna õpib valgust-varju ja tooni kruttima. Teeks seda hea meelega teinekordki.

Aga pean tunnistama, et õues laiuvaid valgeid valle vaadates tundub see jaanipäevaaegne pilt endale praegu postitamiseks küll pisut kohatu...

2 kommentaari:

Ivar ütles ...

Päris hea, selline Gorillaze ja Iron Gianti tundega pilt. Roboti diasain on ka päris kobe. Kõlbaks täitsa 3D mudeliks ja animeeritavaks.

Pildi osas ei oskagi eriti kobiseda, ehk ainult võiks sel veel ka must paspartuu ümber olla, annaks vist mõjuvust juurde...

Mattias Mälk ütles ...

Uu. Midagi, mida olen ka tahtnud teha (ehk siis fotole mingi tegelase "istutamist").

Igatahes hästi "istutatud", meeleolukas pilt ja tõesti vinge (ja kuidagi retro) disainiga robot, kes tunneb lindude vastu huvi.