kolmapäev, 8. detsember 2010

107 - Kolm musketäri - Ivar


Ei, ma oskan lugeda küll ja tõepoolest, sellel pildil on kõigest kaks musketäri. Kolmandat polnud plaaniski, pigem oleksin siia mingi ahastava ärtudaame lisanud, aga pilt oli juba niigi pikergune.

Proovisin seekord ka midagi vähegi taustasarnast tekitada, kiiruga küll, täitepintsliga tavalisele printeripaberile. Hetkel jääb nii, kui kunagi oskan, teen midagi paremat. (Ja siis tegingi uue tausta. Ja siis, tükk aega hiljem veel uue maapinna.)

3 kommentaari:

Mattias Mälk ütles ...

Jaa, uus taust on tõesti parem. Väga hää. Kas sa tonaalsusi proovisid ka taustale lisada? Aga samas, kas oleks üldse mõtet? Lihtsalt huvi pärast.

Kaasahaarav pilt ja poosid ning su chibitegelased on endiselt väga nunzud. :D Selline sobiks mingiks laste musketärirampsi jaoks tipp-topilt.

Ivar ütles ...

Ei proovinud taustale toone lisada, alguses oli tegelikult plaan teha taustakontuur valge, aga see paistis imelik. Tegelt, ehk saaks sinna mingeid poolgeomeetrilisi heledaid laike lisada? Põhiliselt püüdsin siiski tegelaste toone paika saada.

A mul on endal päris hea meel, et tekkinud on selline lihtsalt joonistatav chibinägu, peaks ehk mõne siinse vanema imeliku asja korralikuks ümber joonistama...

Ivar ütles ...

Nonii, nüüd on järgmine aasta ammu käes ja ma tegin pildis ühe paranduse-muudatuse - uue maapinna. Ega ma pole siiani pärs kindel, et just nii peaks olema, aga eks ma proovin pikkamisi välja raalida, kuidas ikka toimivat munakivisillutist teha.

Kahjuks küll hävis kahe nädala eest üks mu ketas (vähemalt kontroller) ja sellel kogu JK töökataloog. Enamuse piltide lõppversioonid on õnneks juhtumisi backupitud, aga mõni jäi siiski vahele. Nende seas ka see, mistõttu pidin uuendust katsetama otse netti riputatud versiooni töödeldes.