reede, 17. detsember 2010

108 - Mesimumm - Joonas

Tegu on jällegi pisut teisel otstarbel tehtud tööga, kuid see valmis täpselt samal ajal kui vastav teema blogis oli... Peategelane mesimumm on tegelikult nüüd hiljem tehtud remiks spetsiaalselt blogi jaoks :)
Töö valmis tõelises tempos, kuna pidin selle loetud minutid enne väljamaale sõitmist valmis saama. Kokku läks vist 2,5 tundi ja kiirustamise märke on see ju ka täis. Tehnikalt täielikult digitaalne.

1 kommentaari:

Ivar ütles ...

Siin pildis on tegelt näha see, mis kunagi oli vist jutuks mingis mellaku pildis - must värv. Ma ei oska täpselt öelda, mis selle mulje tekitab, aga igatahes on tunne, et siit pildist tuleks kuidagi musta ära koristada. Just värvist, siin oleks nagu mingi musta tooni layer muudele toonidele peale tõmmatud, see aga teeb kogu pildi kuidagi poriseks... See hüpoteetiline kontuurile lisatud musta tekstuuri kiht võiks vabalt kasvõi tumeroheline multiply olla.

Ma ei ole isegi selles kindel, et kontuurgi peaks just must olema, kohati tumerohekas, kohati tumepruun oleks ehk ilusam. Või, kui kontuur ikkagi must, siis värvid heledamad ja säravamad.