kolmapäev, 8. detsember 2010

109 - Miki Hiir - meelis

On teemasid, mida ei raatsi vahele jätta, olgu elutempo kui kiire tahes.

Et mu käsi ei paindu seda kultustegelast väänama mitte mingilgi moel (ja küsin siiani: kas on seda üldse vaja?) - otsustasin teda targu näidata vaid vihjamisi.
Digitaalselt valminud pilt analoogselt tekkinud mõttest.

4 kommentaari:

Mattias Mälk ütles ...

Aegruum on väga tabavalt, öm, tabatud. Tõmbab sisse ja ei lase välja.

Ega ma ei eksi, kui väidan, et nad tegelevad seal Oswaldiga (storyboarde vaadates) ja et tugitoolis skitseeriv vuntsmees on Ub Iwerks?

Mis ma muud oskan öelda - pilt tekitab isu veel midagi sellest aegruumist näha - mitte mängufilmina, aga animatsioonina. :)

Ivar ütles ...

See pilt on vinge ja mul on samas ka ilgelt hea meel, et sa selle blogi mitte-välja-suremisse viitsid endiselt oma panust anda!!!

Jee!

meelis ütles ...

Mattias: karta on et sel pildil võiks Oswald tõesti olla peateema, õigesti tabatud! Mis puutub teiste tüüpide pildil identifitseerimisse siis korra kaalusin "päris" mehi pildis kasutada (Les Clark', Norm "Fergy" Fergusson ja Freddy Moore) aga viimasel minutil loobusin sellest pesudorealismist.

Ivar: arvan, et niikaua kui me kambas on Mellak, Mattias, Sildred ja sina pole ehk blogi väljasuremist karta.

Tänud positiivse tagasiside eest!
Hüva nädalavahetust!

Joonas ütles ...

Väga hea detailsusega ja silmi-rändama-panev pilt!

Arvestades, et Sildretel pole vähemalt pool aastat olnud aega või jaksu midagi nii detailset ja spetsiaalselt blogi jaoks tehtut postitada (kas kunagi on olnudki?!), siis on see lisandus blogi hingejõudu igatahes väga teretulnud.