pühapäev, 26. detsember 2010

110 - Punk on lahe! - Ivar


Proovisin teha tehtud teemasse teise samasuguse pildi veel, seekord meessoost isendiga. Alguses püüdsin ka sama poosi hoida, aga midagi tuli välja alles siis kui sellest loobusin ja vana vaatamata uue pildi tegin. Endale meeldivad siin kõige rohkem makaronijalad, aga eks ta pigem üks värvikatsetus ole.

Proovisin veidi maapinda korrigeerida ja ühtlasi alternatiivseid värve.

5 kommentaari:

Joonas ütles ...

Sarjana toimib see pungivärk päris hästi. Pane kõrvuti ka välja need mõlemad paletikatsetused. Ma arvan, et poos on mõlemal tüübil hea ja ongi parem, kui need erinevad on.

Eraldi võttes pole aga aru saada, kas punk elustiilina/riietusstiilina/soenguna on ikka lahe või mitte või on punk hoopis suvaline. See tähendab, pole aru saada, kas tegelased tunnevad end ikka lahedalt või on neil hoopis imelik hakanud ja tahaks pigem pintsaku ja lipsu kasuks otsustada. Või nagu Mellak ütles oma laheda pungi kohta: ka ikka on? Võibolla piisaks lihtsalt mõlemale kergelt üleolev muie näkku manada.

Joonistuslikult on naistegelase saapad stiilselt kaarjad, mulle tundub, et mehe puhul oleks võinud seda ka hoida.

Joon on küll blogi algusajaga võrreldes sul küll kõvasti täpsemaks ja kindlamaks läinud, rääkimata stiiliarengust :)

See seeria tegelt inspireerib oma remikse tegema, nagu ma sulle juba ühe soenguremiksi saatsin...

Ivar ütles ...

Ahh, nende piltide seos pealkirjaga ongi puhtalt väline ja pealiskaudne. Pole seal mingit erilist sisu või teravat sotsiaalset analüüsi, lihtsalt inimene ja loom. Ja antud juhul ja ainult üks variant värve.

Jalavarjud - vahepeal olid plaanis hoopis kingad.

Mis remixi puutub, siis laske käia ja lisage mu pildile näiteks taust!

Mattias Mälk ütles ...

See ereroheline kammib täiega ära (heas mõttes). :D Totoro! Stiililiselt lähevad mõlemad pungitööd minu kapsaaeda - eriti "kummivoolikujalad" ja värvikasutus. Ehk teiste sõnadega öeldult - meeldib väga ja üritan neist palju õppust võtta (eriti joone koha pealt).

Kas mulle tundub õieti, et mõlemal pildil oleva kodulooma pilgud kohtuvad? Väike romanss? :)

Ivar ütles ...

Kusjuures, ma ise ei tulnudki selle peale, et need kaks mu pilti võiksid olla üks ja sama stseen vastupises suunas vaadatuna! Päris hea, nii tekib piltidesse isegi väike lugu sisse. Ma muidugi loodan, et stoori ei jätku nii, et üks elukas teise pintslisse pistab...

Ivar ütles ...

Proovisin teistsuguseid värve...