teisipäev, 28. detsember 2010

110 - Punk on lahe - Kaspar


Kritseldan Joonistajad Koos teemasid omale visandiplokkidesse juba pikemat aega, kuid pole kordagi midagi päris lõpuni valmis teinud - seepärast saab pildiga esikpostituseks siis üks veidi vanem pilt. Loodan, et keegi ei pahanda ,_,
Nimelt eelmisel kevadel andsin ühele oma koolitööle veidi pungima suuna mõned tunnid enne hindamist - muidu oli pilt lihtsalt liiga jama. Hinne tuli kesine, kuid see-eest sain nii mõnegi vaataja suu muigele.
70x70 õli lõuendil õ_õ

6 kommentaari:

k. ütles ...

Aiai - unustasin pildile sildid külge panna ((

Ivar ütles ...

Sõna "# Kommentaari" kõrval postituse all on nähtamatu link postituse editeerimiseks... Sama saab teha ka ülevalt menüüst.

k. ütles ...

Ahha, aitäh, Ivar ))

Elina ütles ...

Appi, kui lahe!
Ma sinu rahustuseks ütlen, et iga kord ei pea valmis pilt õlivärvidega lõuedile vormistatud olema:D Mäletamist mööda algne idee oligi pigem sketšilikumad pilte postitada.

Mattias Mälk ütles ...

Meeldib! Ja kohe väga. Kui ma siin praegu kirjutades käsi külmetan, siis annab su maal mõnusa placebo-efekti soojuse osas. :D

Ivar ütles ...

Täitsa mõnus sügisene white balance!...
:-)
Tegelikult tahaks sellisel päris pildil isegi rohkem pinnatekstuure näha, kuidagi libamisi valgusega pildistades või nii... Praegust reprot võiks vabalt "tavaliseks" digimaaliks pidada.