kolmapäev, 29. detsember 2010

113 - Vana teema siluetiks - Kaspar


Loodan, et sain ülesandest õigesti aru - Saabastega Kassi teemast siluett ! Elina sõnu sõna-sõnalt võttes sai see kiireks lõunapausijoonistuseks. Häid pühi kõigile !

4 kommentaari:

Ivar ütles ...

Üldiselt muidugi on iga teema juures kirjas päev, enne mida ei tohiks pilte postitada (kõik on reeglites kirjas), aga olgu siis seekord erand, isehakanud blogikerberos Ivar võtab ka asju aasta lõpus veidi rahulikumalt...
:-)

Muuseas, uustulnukatele veelkord teadmiseks - kui teil on pilt enne valmis, aga mingil põhjusel ei saa seda õigel ajal postitada, on postile võimalik allservast "Post options" alt defineerida ka tuleviku-kuupäev ja -kellaaeg. Nii võib postituse juba varem välja panna, aga kõigile nähtavaks muutub see alles etteantud hetkel.

A pilt on mõnus! Lisa siltidesse Saabastega Kassi teema silt ka, saab seda edaspidi teiste kassidega koos üles leida.

Häid pühi!

k. ütles ...

Arr, iga pildiga õpin midagi ka Joonistajate blogi kohta - edaspidi jätan meelde ning vahepeal vaatan reeglid uuesti üle õ_õ

PS - muutsin pilti natukene ning võtsin rohmakaid nurki-kaari vähemaks

Mattias Mälk ütles ...

Väga muhe kiizu! Sellist kleepekat tahaks küll endale. Sääraseid steampunk-loomadega mustvalgeid siluetipilte tahaks täitsa veel nautida. :) Võib-olla väike siluetimaailm ka ümber. Uu, see mulle meeldiks.

Ivar ütles ...

Nagu juba ütlesin - nunnu kass! Pilt ise on muidugi selline, mida annaks dünaamikat lisada püüdes päris edukalt remiksida; kujutan juba ette, kuidas Meelis siia varsti mingeid diagramme ja karkassivisandeid kommentaariks postitab... Vähemalt "vanadel headel aegadel" oleks ta selleks kindlasti aega leidnud... ;-)