reede, 4. veebruar 2011

116 - Joonistame Rockwelli - meelis

Olgu alustuseks kohe øeldud, et siin on tegu sulaselge låbijoonistamise ehk suupårasemalt treissimisega: ning et see polnud hoopiski mitte mu plaan ei seda pilti nønda lahendada ega veel våhem siia yles riputada.
Rockwelliga on selline lugu, et ta asjad (våhemalt varasemad tøød) on nii tåpselt paigas ja geniaalselt maalitud, et sinna midagi juurde lisada vøi neid edasi arendada on suht lootusetu yritus. Hm... Nii vøtsingi ta pildi Photoshopis lahti ôhkôrnas lootuses asjale siiski mingi lahendus leida.
Hakkasin suht tyhjalt vaid jooni tømbama ja wacom'it praktiseerima ja ise samal ajal lobisesin telefoniga. Ühel hetkel leidsin aga sellel joonte vedamisel olevat justkui mingi mønusalt teraapilise møju, ja jåtkasin seda ka siis kui toru oli åra pandud...

Polnud løpuni kindel kas on møtet seda nåpuharjutust yles riputada (sest mida see ikka tøestab? Kas seda, et olen vøimeline etteantud asja jårgi jooni tømbama ja saan enam-våhem vormidele pihta....? Who cares!!:)))
Okei, løpuks panin siiski yles. Pilte pole viimasel ajal mahti olnud teha ja Mellakule tuleb numbrites jårele tømmata!
Materdage ja plagiaadisyydistage mind terviseks!!!

(2 påeva hiljem tehtud tåiendus:)

Paar kiiret visandit siia siiski otsa, joonistatud ylitillukeselt markeriga ja rohkem nagu eksperimendi korras, koloreeritud PhotoShopis nagu alati.

1 kommentaari:

Joonas ütles ...

Mis siin ikka kommenteerida, oled võtnud meilt ära kaks selle ülesande võimalikku lahendust - järgijoonistamine ja stiliseering... :) Neid kumbagi pole võimalik ilmselt etemini teha. See viimane kõhtujooksmine on aga lemmik.