pühapäev, 20. veebruar 2011

117 - Pipi - Gerda

Teine katse. Pisi-Pipi.
Minu Pipi ehk Elina ja Joonase järeltöötlus. Katsetasin jälle värvimist. Vildikaefekt meeldib - kas kuskil müüakse ka selliseid hästi läbipaistvaid vildikaid?

7 kommentaari:

Ivar ütles ...

Sedasorti joonistuspulgad on Copic markerid, mida mangas massiliselt kasutatakse. Minu meelest on neid ka Eestis müügil, värvi- ja toonivalk on metsik. Näiteks on hallidel markeritel konkreetne katvusprotsent. Minu jaoks oli tegelt üllatav, et nendega tehakse ka selliseid pilte, millest seda ei ootakski - näiteks Adam Hughesi Kassnaise pilt ImagineFX kaanele on tehtud markeritega ja siis arvutis lihvitud (http://www.imaginefx.com/02287754332224008240/imaginefx-issue-67.html).

Pia ütles ...

Adam Hughesi pildi detailid ja joonistuskäik on siin: http://adamhughes.deviantart.com/gallery/?offset=0#/d37jxc7 ,
http://adamhughes.deviantart.com/gallery/?offset=0#/d39td9v ja http://adamhughes.deviantart.com/gallery/?offset=0#/d39td9v

Ivar ütles ...

Mismoodi sa seda teed, et sinu postitus näeb hoopis teistmoodi välja kui tavaline - pildi suurus ja html-süntaks on teised, teksti joondus on keskel ja reavahe tihedam? Kas sa teed kusagilt mujalt copy-paste?

Gerda Märtens ütles ...

Ma teen postituse bloggerist oma profiilist... kas see on halb? :/

Ivar ütles ...

Sa ei postita siis mitte, olles joonistajad.blogspot.com leheküljel, vaid mingi ümbernurgameetodiga? Ma ei tea, minu meelest toimib keskjoondus pealkirjade, pildiallkirjade, luuletuste ja stsenaariumite puhul. Kui pika tekstiploki ainus liigendus on see, et rea algus hüppab vasakule-paremale, siis...

Kui sa tingimata pead oma postitusi teistmoodi vormindama, eks lase käia. Kuigi, kui kõik blogilised kasutaks JK-s igaüks oma joondusi, tekstiparameetreid ja pildiformaate, siis ajaks see mind ilmselt sedavõrd närvi, et ma lõpetaksin antud blogiga tegelemise.

Gerda Märtens ütles ...

Vabandust, ma pole selle peale kunagi tulnud.. Jah joonistajad.blogspot.com lehel ma pole tavaliselt postitust teinud, oma kontolt on kuidagi lihtsam olnud. Mul vahest on pealkirjad ka, siis keskjoondus nagu toimib, aga vahel läheb tekst pikaks. Ma võin ju korda teha need postitused, meelega pole ma kunagi midagi teistmoodi teinud, tegelt pole neid asju nagu tähelegi pannud siiani..
Loodetavasti pole sinu ja teiste lugejate närvid veel jäädavalt krussis :)

Ivar ütles ...

Ahh, las olla. Ma ei saa muidugi ikkagi aru, kuidas saab blogisse postitada kusagilt väljastpoolt. Minu bloggeri profiilis pole mingeid postituskohti, on ainult blogide loetelu ja igasugu muu üldine info. Seda, et ma saaksin sama postituse korraga mitmesse blogisse teha, pole ma küll kusagilt avastanud.