kolmapäev, 9. veebruar 2011

117 - Pipi - meelis

Üritasin teha eksperimendi korras pildi esimesest visandist kuni løpptulemuseni yhe tunniga. Eriti ei ønnestunud ja låks kymmekond minutit yle, (peamiselt seoses vårvide timmimisega). Yhtlasi tånud Mellakule viimaseid teemasid meelde tuletamast ja ideid andmast!!

3 kommentaari:

Ivar ütles ...

Teil kahel - sul ja Mellakul - oleks nagu mingi M+M deathmatch käimas siin viimastel aegadel, teised kõik ammuilma juba reelt pudenenud...
:-)

Peaaegu ei tahakski, et sa sealt Taanist tagasi tuled, sa oled seal blogi mätta otsast vaadates produktiivsem kui kodumaal poole aastaga...

A tule ikka, laupäevaks näiteks... ;-)

Pildist ka - peaaegu tahaks proovida seda bruspeniga üle joonistada.

meelis ütles ...

HAHA, ei, Ivar.
See pole deathmatch nagu sa arvad!
(Asi on palju proosalisem: Mellak kåib esimese pildi vålja ja mul pole vaja teha muud kui vøtta ta idee ja see endale meelepåraseks teha. Lihtne ja nagu nåha toimib påris edukalt:-))
Hyva, viimased asjad on tehtud kyll kiirelt peale våsitavat påeva ja kipuvad oma stilistikalt ja teostuselt minema pisut yhte auku aga mis siis, praegu on olulisem Mellakul numbrites sabas pysida. (kas keegi on kunagi øelnud et kunst pole sport? ON KYLL! Ja eriti hasartne sport!!)
Okei. Ilmselt Taanist tagasi tulles låheb tøøl jålle andmiseks seega kasutan siiset lyhikest aega vennale jåreletømbamiseks, nønda kui vøhma on.
Ja kus on ylejåånud blogardid?!?
Åratus!! (zzzzzzz....)

Mattias Mälk ütles ...

Tahan ka sketšilikku joont. Niu-niu. Ma ei julge midagi sketšilikku siia üles panna, kuigi just peaks ja selline see algne idee ju oligi. Oh, need kompleksid ja pedantsus.