kolmapäev, 16. veebruar 2011

120 - Valimised

Edgar Valter KUMU-s

Lähenemas on Riigikogu valimised. Jälle on käes aeg, kus poliitikud sumisevad ringi kui mesilased, moosivad tänavatel ja kohvikutes lihtinimesi, poevad post- ja telekasti ning lubavad maad ja ilmad kokku.

Sellega seoses ja ühe kohaliku päevalehe tellimusel joonistas seltskond blogiliikmeid paari nädala eest valimisplakateid. Et oleks põhjus ja koht need ka blogisse üles riputada ning anda ühtlasi ka teistele osalistele võimalus oma arvamus Eesti parteide ja üksikute kandidaatide, nende suureliste lubaduste ja tobedate tegude kohta välja öelda ja paberile panna, ongi järgmiseks nädalateemaks "Valimised".

Plakatipäev: 1. märts, teisipäev. Kõik valima!

1 kommentaari:

Elina ütles ...

See on muidugi küll väga armas, et KUMU imelises väljapanekus on see ainus Valteri töö. Samas kui üelmise korruse, ma ei tea mitmesaja ruutmeetri peal, võis viimane kord ühe käe sõrmedel üles lugeda "moodsaid" youtube'i tasemel videkunsti saavutusi. Ja ma tean, et ma pole ainus, kelle jaoks videokunst on juba nii üheksakümnendad, et peaksid korruse võrra allapoole kolima. või veel parem- hoiulattu.