teisipäev, 1. märts 2011

120 - Valimised - Mattias



Esiteks erakonnad parfüümidena ja teiseks - kui tahad noortepärane olla, siis ei ole 80-ndatest alati abi (aga tihti on).

Parfüümide puhul oli väga lõbus pudeleid välja mõelda ja disainida. "re" parfüümil oleva logo tegin abstraktsemaks ja praegu mõtlen, et oleks võinud veelgi. "Mina K" modisin dominantsemaks kui see algselt joonistatud oli. Rohkem ragistamist vajasid nimed ja reklaamlaused ning kogu see niiöelda reklaamleht.

Teise pildi puhul, mis algselt oli taustata, selgus tõsiasi, et poliitik ei pruugi olla arusaadavalt poliitik. Arvasin, et kohver ajab asja korda (sest mida kohver korda ei ajaks?), aga see mõte tundus kohe vale mõttena, kui see sai mõeldud. Need haaknõelaga reklaamnööbid? Liiga väike. Kuid siis lendas aknast klirdi! keebiga Meelis sisse ja soovitas plakatit. Ja ülejäänud on ajalugu. Või pigem mitte ajalugu, aga nähtav ülalolevalt pildilt. Et seal on plakat. Ja et seal on seesama poliitik, kes last kimbutab. Ma nüüd lõpetan. Minge valima. Valige midagi head.

4 kommentaari:

Unknown ütles ...

2 asja, Mattias:
1: hää olnuks vist plakatinägu teha äratuntavamalt sarnasemaks murumütsis poliitiku näoga (konkreetne vunts, mingid karakteersemad prillid, sünnimärk jms) et asi oleks hoobilt selge,
ja
2: ei maksa alahinnata (anima)filmidest - aga usun et ka koomiksimaailmast tuntud tõetera: show don't tell! Antud juhul siis poisi tekst kopeerib ta zhesti, ehk ajanuks asi ka ilma poisi jutumullita läbi?

Aga muidu toredad ja lõbusa ivaga pildid mõlemad!! (Riputan oma keebi nüüd varna tagasi :-)

meelis ütles ...

see ülalolev kommentaar on niisiis minult; ei oska aimata, miks arvuti mind (luba küsimata) kellekski teiseks pidas....

Elina ütles ...

oh, ja mina juba peaaegu rõõmustasin, et meelisele on šarmikas alterego tekkinud :D

pildist-mulle meeldis vahepeal figureerinud oranž taust palju rohkem.ja minu meelest on plakatil sven mikser ja esiplaanil noortepärane sven mixxer üsna äratutavad, nii et mul isiklikult selles osas kahtlusi ei tekkinud.

Pia ütles ...

Haha, väga hea! Vot seda kapsaaroomi tahaks küll katsetada. :D