kolmapäev, 9. märts 2011

123 - Krokodillipisarad

Nicolas Marlet

Järgmine pilditeema on jälle kord loom, seekord siis krokodill. Elukas, kes tegi palju nalja ja ajas lapsed toast välja. Et aga asi veidi huvitavam oleks, on sinna külge poogitud veel piltlik väljend - ehk annab mõtetele veidi huvitavama suuna kui lihtsalt reptiil seda teeks. Ja nii ongi teemaks krokodillipisarad.

Illustratsiooniks teema juurde on mõned militaarsed kavandid pandast peategelasega kinomultikale, autoriks üks parimaid animafilmide kontseptuaalkunstnikke Nicolas Marlet.

Pisarais pildipäev - 22. märts, teisipäev.

PS: "Krokodillipisarad" peaks tähendama siis umbes nagu "silmakirjalikkus".

3 kommentaari:

Kait K. ütles ...

see illustratsioon on päris naljakas ikka :P

Ivar ütles ...

Uskumatu tase, kõik on paigas - looma iseloomulikud detailid, sheibid, poosid, siluetid, tekstuurid, joon, värv... Ideaalne. See pilt on pärit esimese "Kung Fu Panda" filmi artbookist, kus on seesuguseid Marlet' asju lehekülgede kaupa, ilmselge, miks see raamat on juba praegu rariteet. Kohe on ilmumas jätkuosa artbook ja ega sedagi kauaks jätku. "How To Train Your Dragon" on teine film, mille artbookis on palju tema asju. Tolle filmi lõputiitrid on ka tema piltidega kaunistatud.

Morgie ütles ...

Võrratu pilt jah...
aga pisaraid valava kroku pilt on mul ammusest ajast juba suurelt maalitud kujul olemas. Nüüd mõtlen, kas esitada too vana, või teha mõni uus. Õnneks on mõtlemiseks aega.