kolmapäev, 13. aprill 2011

116 - joonistame Rockwelli - Dragonaut


See sai tegelt juba õigel ajal tehtud aga kuna ma umbes samal ajal sketchbooki vahetasin , kadus see teema koos raamatuga mu mõtetest.

9 kommentaari:

Ivar ütles ...

No kui ei saa aru, siis ei saa aru... Mis asi siin pildis toimub?

Dragonaut ütles ...

üks laseb ja teine üritab end kaitsta (mingi plekist kaanega) aga nii sätitud, et mehed on teineteisele kui peegelpildid. Mõlemad samas asendis, samas olukorras kuid erinevates rollides.
See tuli Rockwelli näidispildist, kus üks poiss oli teisele kõhtu jooksnud.

Ivar ütles ...

Kaks kasutajanime, aga üks inimene - Liina ja Dragonaut? Sama pilt on postitatud järjest kahe eri nimekandja poolt. Samas, kui silte vaadata, on Dragonaut postitanud kolm pilti, neist kaks aasta eest märtsis 2010.

Ühesõnaga - segadus, palun kustutada üleliigne postitus ja teha sildimajandus korda!

Ivar ütles ...

Meil ei ole siin varem juhtunud, et kasutaja muudab nime. Kui nüüd juhtus, et Dragonaut muutus Liinaks, ja see peaks nii jääma, siis TULEB KÕIKIDE VARASEMATE DRAGONAUDI POSTITUSTE PEAKIRJAD JA SILDID ÄRA PARANDADA!

Silte uskudes on postitusi kolm, aga tegelikult muidugi paistavad praegu veel paar, üks neist topelt.

Dragonaut ütles ...

Hmm..
Kas see tähendab, et kui ma otsustan ikkagi Liinaks jääda siis pean kõik pildid uuesti üles laadima?

Ivar ütles ...

Ma ei saa aru, kas sa tegid endale blogspot'ti uue kasutaja? Kuidas sa sel juhul üldse uue nime alt siia postitada saad, kas Joonas registreeris su teise mina uue kasutajana? Kas tema sel juhul teab, et üks isik esineb kahe eri nime all? Miks on sul üldse vaja kahte eri kasutajanime?

Kas sa blogi reegleid oled lugenud? Kui ei, siis miks? Kas sa postitusi ja nende pealkirju oskad muuta? Miks sa tegid kaks ühesugust postitust ja jätsid need mõlemad rippuma, nagu oleks kaks eri inimest sama pildi joonistanud? Natsa nagu skisofreeniline ju? Kas sa tead, et igal postitusel käivad sildid? Kas see, et sa silte ei vaevu panema, on mingi statement? Ma soovitan sel juhul endale abilise/lapsehoidja muretseda, sest mina adminnina ei kavatse pikalt siin blogis suvalist läbustamist kannatada, selleks on netis küllalt kohti.

Otsusta siis ära, kes sa oled ja tee KÕIGI enda postituste pealkirjad ja sildid korda, et ühe isiku postitused oleks üheselt identifitseeritavad. Paar kommentaari tagasi juba palusin seda suht' viisakalt, ära hakkab tüütama.

Dragonaut ütles ...

Ou my god..

1) Jah, ma alguses postitasin Dragonaudi nime alt, sest ma alles siis tegin omale blogspoti kasutaja.
Jah, nüüd oli mul siin vahepeal kaks kasutaja nime, sest mul on teine blogi ka, kus ma esinen oma päris nimega. ( Seega oli postitaja Liina aga pealkirja lõpus Dragonaut ) easy
See teine blogi tekkis nüüd vahepeal, kui ma siia postitusi ei lisanud. Siiski pidasin õigeks jätta oma esialgne nimi siin blogis kehtivaks kuna selle nime alt on juba pilte postitatud.
Nagu näha muutsin oma profiilis oma "display" nime ka Dragonaudiks , et mind enam üleliia ei piinataks. Selle nime kohapealt sai vist asi korda, ma loodan.
2) Jah, ma olen blogi kuldreegleid lugenud, kuid see siltide teema on suht arusaamatuks jäänud, sest see ei ole suurelt ja rasvaselt märgitud nagu TITLE. Uurin kohe järgi, mis värk sellega on ja kui vaja parandan ära. Asju õpitaske tegevuse käigus.
3) Dziii..
Nagu ma asja näen on kõik korras praegu. MIks ma kaks ühesugust postitust tegin? Asi selles, et esimeses postituses kasutasin esmakordselt nime Liina pealkirjas, sest postitusnimi oli juba Liina, kuid siis otsustasin selle maha võtta ja tagasi panna Dragonaudi nimega.
Jah, ma olin segaduses, et mis nimega peaksin esinema, kuid nüüd on see Dragonaut.
Ma ei tea kuidas te asja näete sealt poolt, kuid mina ei ole kordagi näinud, et kaks ühesugust postitust oleksid samaaegselt blogis olnud.

Ma vabandan sinu ja teiste ees, et ma nii ebakorrektne olen olnud.

Gerda Märtens ütles ...

Ivar, rahu!

meelis ütles ...

:-D
Ei maksa tühiste asjade pärast erutuda, sõbrad. Ikkagi kevad väljas ja päike ja linnud ka laulavad.
Päris vahva joonistaja oled, Liina! Jõudu edaspidiseks!