teisipäev, 19. aprill 2011

127 - Tibud - Morgie

Tulid ikka mingid tibud ka pähe. Joonistamise mõttes. Nokia 5800 ja Magic Brush.


Ja negatiiv. Raske isegi valida, kumba eelistada.


PS: et kahtlusi ümber lükata ja ennetada - ma ei joonista midagi KOGEMATA, mul on kõik meelega ja minu lemmikprogrammis Magic Brush, ei ole default värve olemas:


8 kommentaari:

mikk ütles ...

Saan aru, et moblaga lihtsalt ja kiirelt tehtud aga proovi ikka veidi rohkem mängida. Isegi need "default" värvid on väga õnnetud.

Kui nii kiireid visandeid teha, siis võiksid joonistada näiteks kolm erinevat tibu, parima välja valida ja see parim postitada :)

Siiski see mobla idee on päris hea. Kuna endal pole kahjuks väga ammu olnud aega siia midagi teha, siis proovin ka paar teemat moblaga lahendada :)

Morgie ütles ...

hmh, tead, mulle meeldivad need värvid, ja just need värvid. kogemata pole siin midagi.
maitseasi.

Morgie ütles ...

ja - ei ole default värvid.

Ivar ütles ...

Kas sa mustade joonte asemel ei taha mingeid muid toone proovida, tibude puhul näiteks beežikat pruuni?

Morgie ütles ...

Kusjuures - ei taha eriti. See võib nüüd küll olla telefoni ekraani väiksusest tingitud, ilmselt on musti jooni lihtsalt kõige kergem jälgida.

mikk ütles ...

no peaasi et ise rahul oled :) saab ju ainult hea meel olla selle üle, et midagi pole KOGEMATA valitud ja kõik ikka läbimõeldud :)


lõpptulemus lihtsalt sarnaneb väga Paint-i kasinale värvivalikule. Ja kui musti jooni kasutad ainult selleks, et kergem joonistada oleks, mitte et parem lõpptulemus tuleks, siis äkki peaksid ikka mobiilile lisaks ka muid vahendeid proovima, mis sulle nii suuri piiranguid ei pane.

Morgie ütles ...

Olen muid vahendeid ka kasutanud, kui sa tähele pole pannud. Muudeks vahenditeks on paber ja pliiats, näiteks. Tihti valge paber ja harilik ehk siis must pliiats. Mis mustvalgel viga peaks olema?

Digilauda pole ma saanud endale majanduslikel põhjustel soetada, hiirega joonistamine mulle aga ei meeldi. Kohmakas.

Ivar ütles ...

Mustvalgel pole viga midagi. Lihtsalt värvilises pildis jätavad puhta mustaga tehtud pooltoonid tihtipeale kuidagi räkase ja porise määrdunud mulje. Kui samad asjad oleks tehtud kasvõi tiba mingi tooni poole kaldu ülitumeda värviga, oleks tulemus silmnähtavalt parem.

Mis töövahenditesse puutub, siis olen ise jõudnud järeldusele, et nende ostmine ja proovimine on üks tüütu ja kulukas, aga samas paratamatu tegevus. Enamus neist jääbki tegelikult kasutuna vedelema, aga kogu selle protsessi käigus selekteeruvad välja need vähesed, mida on mõnus kasutada ja mida ilma lõputute proovimisteta ei pruugiks avastada.