pühapäev, 28. august 2011

135 - Punane - Siim


Kui ma ükskord väga vihaseks saan, teen tausta ka korralikult.

4 kommentaari:

Ivar ütles ...

Sel taustal pole sel kujul midagi viga! Kui üldse muudad, siis jäta ta igal juhul mustvalgeks ja lisa ehk ainult veidi õrnu detaile.Üldiselt ta võikski nii heledaks jääda nagu on.

Kuna sa oma piltidesse väga detaile ei maali, siis oleks tegelikult huvitav näha, kui keegi selle pildi sule või pintsliga päris paberile joonistaks. Siis saaks need arvutis kokku panna ja näha, kuidas see pilt hoopis detailsema kontuuriga koos värvikihina toimiks.

Nii võiks tulemuseks saada midagi David Peterseni "Mouse Guard" sarja piltide taolist.

Pia ütles ...

Igati vahva pilt. Selline mõnus stiilitabamus - kohe hakkavad mõtted teatud jutuliinis jooksma. Sinna taustaks kujutaks ka ette võib-olla paar värvilist detaili, aga üldiselt võiks tõesti olla selline stiilitruu must-valge tušigraafika. Selline orientaalne.

Mattias Mälk ütles ...

Tead, ma tahaks ka näha musti piirjooni ja tausta jätaks monokroomseks ja skitseerituks. Võib-olla lisaks lihtsalt heletumedusi. Siis meeldiks veel rohkem kui praegu meeldib. See pilt puudutab täpselt mu Usagi Yojimbo nuppu. :D Tee seeria!

Siim ütles ...

Tänud kommentaaride eest. Korraliku tausta all mõtlesin ma pigem seda, et "sodijooni" võiks vähem olla ja lehed korralikumalt välja joonistatud. Aga samas - ega see vist eriti palju juurde annaks - taust on taust :) Mis puutub seeria tegemisse, siis eks näis - mõned mõtted justkui on, iseasi, kas aega jääb.