laupäev, 3. detsember 2011

Ettepanek koosjoonistamiseks


Kiire postitus, mis loodetavasti muutub ja täieneb:

Seoses sellega, et vahemikus 4.-10. detsember 2011 tegutseb Tallinnas Rotermanni keskuses Soome Koomiksiseltsi ja Soome Instituudi korraldatud Pop-up koomiksikeskus, on tekkinud mõte, et ehk võiks selle ürituse raames korraldada ka ühe "Joonistajad koos" blogi koosjoonistamise. Seda enam, et hea mitu osalist hängib nagunii seal ringi. Või ripub seintel... :-) Hetkel kui neid sõnu kirjutan, toimub palavikuline püstitamistöö, aga juba tundub, et tegu saab olema päris mõnusa paigaga. Kahju, et kestab ainult nädalajao päevi...

Koosjoonistamised on siis sellised ettevõtmised, kus tuttavad tulevad kokku, söövad, joovad, ajavad juttu ja loodetavasti ka joonistavad koos ühte ja teist. Seni on need toimunud kitsamas tuttavateringis, aga Koomikskeskus annaks võimaluse kõigil blogiliikmetel ligi astuda.

Esialgne ettepanek oleks teisipäeval, 6. detsembril kella kuuest, mil seal peaks olema kaks tundi aega tegutseda. Kohapeal saab vaadata kolme näitust, lehitseda ja osta raamatuid ning üldse osaleda toimuvas. Seega, tegelikult tasub sealt ka niisama läbi põigata.

Täpsem info kogu toimuva kohta siit: sarjakuvakeskus.fi/koomiksikeskus

Koosjoonistamise-teemalised arvamused kommentaaridesse!

2 kommentaari:

Ivar ütles ...

Läks, nagu arvata võis - kohal oli viis tavapärast koosjoonistajat. Koomiksikeskuse tööõhtu oli ka veidi ebatavaline - Soome Vabariigi aastapäeva puhul toimus artist's showcase tund varem kell 7, misjärel asuti projektoriga seinal linnan juhlat vaatama ja pizzat-šampust nautima. Meie samal ajal ajasime juttu ja joonistasime. Peale kaheksat läksime kodudesse laiali.

Pia ütles ...

Loodan, et teil oli tore. Ootame siis uusi ja vahvaid pilte siia. Mina elan paraku (või õnneks) Edgariaanast üsnavägakaugel, muidu olen vahest mõelnud, et võib-olla oleks tore ka vahelduseks kivi alt välja ronida ja kaasa joonistada. Aga selleks peab kõvasti motivatsiooni olema. Praegu olen motiveeritud ainult hiberneeruma. :D