neljapäev, 29. märts 2012

37 - Troll - Mattias


Leidsin aega, et lõpetada eelmise aasta novembrikuus pooleli jäänud pilt ja siin see mu panus ühte kunagisse teemasse ongi - troll. Tehtud digilaual ja PS-is - töömeetod, mida viimasel ajal eelistan paberile ja pliiatsile rohkem, kui tahan teha midagi teistele vähegi vaadatavat.

5 kommentaari:

Gerda Märtens ütles ...

Aga see näeb väga 3D välja minuarust... kas on kõigest mõjutus? Tegelase kujundus on päris äge, eriti kui kaugelt vaadates näib tegelase pea olevat kukepea - ongi see nii mõeldud? Pildina tahaks vähem sümmeetriat ja näha rohkem tegelase "kehakeelt". Oleks 3D-s, saaks teda sättida mingisse põnevasse poosi eks... tundub olevat jõuline ja õudne karakter, aga samas poos on jõuetu. jalgade asend ajab hirmu peale...kuidas ta püsti seisab? :) tubli!!!

Mattias Mälk ütles ...

Aitäh. 3D ta pole - digimaalitud. See poos (mis on tõesti pildiliselt igav, sest kipun animatausta tõttu tegelasi joonistama nii, nagu nad läheksid 3D-mudeldajale üleandmiseks) pidi olema selline zombie'lik, aga ma ei pööranud sellele üldse teadlikult tähelepanu ega otsinud referentsi. Kuid loodetavasti järgmine kord paremini.

Ivar ütles ...

Selle pildi poosi saaks remixida...

Mattias Mälk ütles ...

Siuke kohmetu tüdruku poos on. :D

Remixi, Ivar, remixi! Sa ju kogu aeg remixid mu trolle. :D

Ivar ütles ...

Selle saaks lihtsa "lamenuku"-liigutamisega vähemalt mingisse zombie-poosi küll panna...