reede, 31. august 2012

099 - Seened - Siim

Midagi hooajalist


Mõned kiired katsetused tagasiside põhjal. Soojema värviga taust:

Ülemist & alumist osa maha lõigatud:

Taustavärv beežiks ja ülemine osa tagasi:


7 kommentaari:

Ivar ütles ...

Jube kihvt on näha kui enda väljamõeldud nädalateema mõne sellise pildi inspireerib!
:)

Gerda Märtens ütles ...

Mõni soem taustavärv paneks pildi rohkem elama. Külmad koloriidid on ohtlik tee.

Siim ütles ...

Ivar, Gerda, tänud kommentaaride eest :) Ilmselt olin tausta tehes liiga kinni "kivilinna"-idees, seetõttu ka selline koloriit. Aga nüüd tundub, et soojem värv võiks pilti tõesti tsipa huvitavamaks muuta, võib-olla isegi rõhutada paremini "sügise-tunnet" vms

mikk ütles ...

Ühevärviline taust ja koos musta pliiatsisketsiga jätab veidi mulje nagu oleks pilt pooleli jäänud, eriti kuna sa oled ülemisele osale niipalju ruumi jätnud ja tähelepanu juhtinud. Kui seda ülemist otsa maha lõigata(või ka ära värvida), siis läheks fookus jälle paika vist. ma ise vähemalt katsetaks veidi sellega.

mõnusad pliiatsijooned muidu

mikk ütles ...

vist on digitaalsed "pliiatsijooned"?

Siim ütles ...

Tänud, Mikk :) "Pliiatsijooned" on jah digitaalsed. Katsetasin veidi ülemise ja alumise osa kärpimist, ning tundub, et see muudab fookuse tõesti natuke paremaks.

Ivar ütles ...

Ma ei tea, mina küll ülevalt ei cropiks, kui, siis veidikese alt. Mingi "pinge" kaob nagu pildist ära kui liigselt lõigata.
Taustavärv ka mind ei osanud häirida, ma prooviks pigem heledamat kreemikat/beežikat tooni, mis poleks nii satureeritud - mis oleks pigem nagu kerge tooniga paber. Aga see hall vari iseenesest on hea.