pühapäev, 12. august 2012

134 - roheline - mikk


*Update - aitäh Gerda..lahendasid mu koleda koonuse probleemi ka ära :) ..kuidagi kohatud olid ja ei osandu enne nendega midagi ette võtta.

Veel üks koosjoonistamise tulemus. Kuna mul juba vihane tihane on siin olemas ja see siin on rohkem surnud kui vihane, siis sobib vist paremini "roheline" teemasse.

Saamislugu ka: telefonimäng, esimene ideevisand, versioon1

6 kommentaari:

Gerda Märtens ütles ...

Tõesti päris morbiidne tuli lõpptulemus! See pea ja aukus silm on ikka päris hästi tehtud, muide ma sinu joonistusel arvasin, et need rinnakoonused on liiklusseadistus-koonused, ma ei tea, kuidas neid nimetatakse. Võib-olla minu arvates oleks võinud keha ka sama lähenemisega joonistada, kui see pea/kiiver(?):)

Ivar ütles ...

Need koonused meenutavad mulle kogu aeg Madonnat.
Visandi kleit oli ka päris hea ju tegelikult.

mikk ütles ...

eks ta üks paras eksperimenteerimine oli. selle kleidiga ei osanud midagi peale hakata. Tegelikult on visandi ja värvilise tulemuse vahel veel paar stiilikatsetust aga need avalikkust ei kannata :)

Gerda Märtens ütles ...

Uhhuuu, kole koonus ja vihane tihane, see pilt on ikka huumor omaette :D ei need piirdekoonused lähevad rohelise muruga hästi kokku, st taust ärkab ka ellu ja jätab muru mulje. Tegelt mul tuli endal üks edasiarendusidee, kui mul selline hetk tekib, siis teen ära, kui lubatakse!

mikk ütles ...

jään huviga ootama :D

Mattias Mälk ütles ...

Need VLC Playeri ikoonid on hea lisandus.

Aaaga tõsiselt - vinge pilt, kuigi uduseelikuga variant meeldis mulle ka. :)