pühapäev, 12. august 2012

35 - Kala - Ivar

Joonas, Gerda / Elina, Kupi, Mattias / Siim, Mikk, Ivar

Nagu Gerda juba kirjutas, proovisime 8. augusti koosjoonistamisel telefonimängu. (Telefonimängu idee on paljuski pärit lätlastelt, kes korraldasid sellise, mis tegelikult arenes edasi koguni koomiksijoonistamiseks, 2011. aasta augusti Helsinki workshopil. Lugeda saab sellest siit.) Joonistajaid oli kohal kaheksa, ülemisel pildil on neljaosalised "telefonipildid" ja nende põhjal tekkinud tegelased. Loodetavasti leiavad nad kõik endale sobiva teema ja jõuavad lõpuks siia blogisse. Minule ulatati selline volditud mutant:


Soovitan pöörata tähelepanu faktile, et härrasmehel on kaks paari pükse üksteise otsas!

Kuna elu näitab, et korralik pilt saab igal juhul alguse korralikust sheibist ja ilma selleta pole üldse mõtet proovidagi, esimene katse, mis ülal näha, läks aga võrdlemisi metsa, siis joonistasin selle kiirelt ühel vabal hetkel uuesti. Ja selline ta sai.

3 kommentaari:

Gerda Märtens ütles ...

püksid!!! jehaaa! väga elav tulemus! :) huvitav ka, et see "poseidoni ora" on viieharuline...

Seriin ütles ...

See joonistamismäng on super geniaalne!

Ivar ütles ...

Täitsa nõus eelneva kommentaariga!
:)
Ma juhataks siinkohal lugema ühte omaenda kirjutist eelmisest suvest kui Helsinki koomiksi-workshopil korraldasid sellist asja lätlased, kusjuures veel palju keerulisemalt ja põnevamalt - http://pikseldused.blogspot.com/2011/08/comics-workshops-and-kus-exhibition-in.html
Lätlastel oli ka üks ülimalt geniaalne minikoomiksi-idee ja A4-lehe voltimismeetod, mis kasvas välja sellestsamast telefonimängust.

Pilt on neljaosaline ja inimesi oli meil seekord koos kaheksa, nii andsime pilte edasi üle ühe, vältimaks kõrvalistuja joonistuse vilksamisi nägemist. Lõpuks siis sai viies enda kätte pildi, mille osad olid teiste tehtud. Oli päris lõbus tõesti.