teisipäev, 11. september 2012

170 - Eesti Film Koomiksina


Koomiksiprojektil "Eesti Film Koomiksina" oli 30. augustil esimene kokkuvõtete tegemise aeg. Selleks ajaks oli koos oma tosinkond koomiksit, aga tegelikult peaks erinevas valmi-mis-astmes olema veel koguni 16 pildilugu. Pole paha! Samas, lisa on alati oodatud, seepärast - kes seda siin lugema juhtub ja arvab, et tal on tahtmist ja oskusi ka ise midagi paberile panna, siis soovitan SIIT reegleid lugeda ning joonistustarbed haarata.

See ongi JÄRGMINE PILDITEEMA - joonistada üks teravmeelne, lõbus, omapärane, huvitav, teistsugune, stiilne, värviline, mustvalge, jne jne jne koomiks, mis jutustaks mõnest eesti filmist inspireeritud loo. Ja tegelikult on seekordne ülesanne erandlik - seekord saavad ju oma ideid välja pakkuda ka need, kes ise ei joonista!

Sellest, et midagi on teoksil, mis film sai valitud ja kuidas asjad edenevad, võiks sellesama postituse kommentaarides teada anda. Kui vaja, saab siinsamas vastuseid ka küsimustele. Samas, valmis koomiks tuleks ikkagi saata kirjapandud mailiaadressile.

Tähtajaks saagu 2. oktoober. Inspiratsiooni ja head kätt!

0 kommentaari: