neljapäev, 28. veebruar 2013

12 - Nuttes vihmas - Elena


Tšau! :) Olin natuke minu õppetööga ülekoormatud ja ei saanud blogisse eriti midagi postitada. Nüüd on minul rohkem aega joonistamiseks.

Valisin teema "Nuttes vihmas". Kuigi ma joonistan naljakaid nutvaid näoilmed meelsasti, ei meeldi minule tegelasi hädas näha. Niisiis idee on selline, et minu tegelane (Jarry) on pessimistlikus meeleolus ja lihtsalt veel ei näe, et pilvede tagant paistab päike ja probleemide järel tuleb üks tore "happy ending". :)

2 kommentaari:

Ivar ütles ...

Sul on üsna välja kujunenud ja ebaeestilikult animatsioonlik stiil, selles osas ei olekski midagi väga kommenteerida...
:)
A ma tahaks ikkagi anda ühe nõuande, tulenevalt neist järeldustest, milleni ise olen jõudnud.
Nimelt olen ma üsna veendunud, et värvidega pildis on vaja olla ettevaatlik. Reeglina on tulemus ilus siis kui kõik pildi toonid on pärit värvusringi ühest poolest, millele siis lisandub üks kontrastne toon vastaspoolelt. Lihtsalt - kui pildis möllavad võrdselt kõik sinised, punased, kollased, rohelised, lillad ja oranžid värvid, siis läheb asi kirjuks ja maitsetuks. Ehk siis Henno Käo moodi koleduseks.
Sinna nahka lähevad näiteks ka paljud koomiksiraamatud.

Joonas leidis kunagi lingi (http://colorschemedesigner.com/) See asi, millest ma siin teoretiseerisin, meenutab sealset valikut "accented analogic". Aga muidu on see üldse selline netividin, mida peaks ka ise kasutama. Maitsekus oleks garanteeritud!...
:)

Elena ütles ...

OK! Aitäh! :)