neljapäev, 28. veebruar 2013

176 - Suur püss - Siim


Vanad versioonid:


5 kommentaari:

Ivar ütles ...

Päris huvitav on näha, kuidas kõik need nädalateemapildid osutuvad olema justkui osaks mingist suuremast ajalooseiklusest... :)

Siin vist tahaks ikkagi natuke ja kuidagi taustale lisarenderdust - et katused ja maapind rohkem eristuksid, kas siis tekstuuridega või kuidagi teistmoodi. Oleks see minu pilt, siis muidugi lisaksin kiired rastrid... :) Praegu lihtsalt jääb esmapilgul mulje, et kass kõnnib munakivisillutisel.

Kiire mõte - äkki aitaks, kui kass oleks tüki suurem, istuks ja vaataks kuidagi ilmselgelt allapoole? Ja esiplaanikatuste perspektiivi koondumine oleks veelgi enam rõhutatud?
Maapinnale saaks muidugi ka detaile lisada, ainult tegelaste varjudesse näiteks.

Siin läheks jälle Meelis A abi vaja kiire kompavisandiga abistamisel... :)

Siim ütles ...

Tänud kommentaari eest, Ivar! See eesplaanil olev katus sai mul, jah, kehvavõitu, kuna oli kiire ja tahtsin pilti ilmtingimata veel veebruarikuus üles laadida :) Proovisin nüüd olukorda parandada, esialgu eesplaanikatuseid lähemale tuues ja natukene rohkem kaarutades. Kassi mõte on ka hea, st kassi saaks panna sinna katuseäärele "varitsema" - võib-olla katsetan seda hiljem :)

Elena ütles ...

vanas versioonis tundub, et kass jalutab tänaval, uues, et ta vaatab katuselt. :)
Väga naljakas "püss". :D

Joonas ütles ...

Uuel variandil on kassi asukoht kehvemaks muutnud, kuna ta on nüüd katuse väliskontuuri sees. Muidu on aga uus arusaadavam küll. Üks variant esiplaani eralda on see tumedamaks teha. Arvan, et midagi ei oleks katki, kui see kass ja katus oleks sama tumedad ja kassi siluett kasvaks sellest välja umbes nagu algsel variandil.

Ivar ütles ...

Jah, mulle tundub ka, et nii tänavafront kui katuseservad (ning samas ühtlasi ka pildi aktsiooni suunad ja teljed) tuleks enne detailide tegemist paari lennuka kaarja joonega paika panna. Ka majade vahejoon võiks veidi koonduda, allapoole siis. Praegu on nad liiga vonklevad ja nii muutub asi staatilisemaks kui võiks.

Figuuride osas - kas tibi järgneb või seisab? Kui seisab, siis ehk võiksid seeliku alt aimatavad harkis jalad veidi ülbust juurde anda (ja ehk saaks anda veidi ka kahurile raskust); kui kõnnib, siis tegelt sama - eest võiks ehk astuv jalg ja pastel veidi näha olla.