neljapäev, 14. veebruar 2013

Joonistajate blogi on Facebookis!

Et elu oleks kirevam, tegime nüüd Joonistajad koos blogile oma grupi ka Facebooki! Seal saab näha uusi postitusi, mis siia blogisse lisanduvad ning jõuda lingile klikates siia pilte vaatama; aga saab ka teha kõiki neid armsaid toiminguid, mida saab teha iga Facebooki postitusega, nagu "laikimine" ja "sheerimine".

JK Facebookis

Kes on juba blogis osaline ja möllab samal ajal ka Facebookis - astuge ligi ja liikmeks!

Kuna panime sinna alustuseks lingid kolme viimase kuu postitustele - rohkem polnud vist lihtsalt mõtet -, siis kes soovib, võib oma vanemaid pilte ise FB-sse linkida. Miks mitte. Peaasi, et kommentaare ka ikka siia kirja pandaks, FB-s kaovad nad kahjuks uute postituste alla ja unustusse, siin blogis on nad alati õiges kohas ja loetavad.

PS: Ma ei ole kindel, kui hea mõte see Facebooki paralleeltegevus lõpeks olema saab, aga - proovime. Igatahes, kellel on häid ideid, kuidas asi paremini toimiks ja samas ikkagi pigem JK-blogi kui Facebooki ümber keerlema jääks, siis - arvake ja kommenteerige!

3 kommentaari:

Siim ütles ...

Mm. Kuidas need lingid siit blogist sinna Facebook'i satuvad - kuidagi automaatselt või keegi riputab?
Loodan, et kogu tegevus ikka Facebooki ei koli, muidu oleks nats ebaõiglane nende jaoks, kas ei taha FaceBookis "möllata".

Ivar ütles ...

Mina isiklikult eelistaks üldse kogu dubleerivat FB-s möllamist vältida, aga mulle tehakse aina selgeks, et just seal käib kogu elu... Ja nii me siis katsetame.

Üldiselt ma arvan, et kui see blog siin seiskub, siis mitte Facebooki kolimise pärast vaid seetõttu, et lihtsalt keegi enam ei viitsi midagi teha.

Hetkel, rõhutan - hetkel (sest see grupp võib muutuda või üldse kaduda kui ei osutu mõttekaks) käib see nii, et ma lihtsalt kopeerin lingi kopi-paste'ga ja tekitan gruppi uue postituse. Ja kui FB on lingi ära tundnud, siis kustutan tekstiaknast aadressi ära, et asi oleks selgem. Ongi kõik. Kes soovib, saab oma uusi ja vanemaid postitusi sama moodi FB-sse kopeerida.

Joonas ütles ...

Kuna meil koduarvutis on mingi pahavara vms asi, mis blogeri üliaeglaseks teeb, siis Facebookis on hetkel tunduvalt lihtsam möllata. Siin mingit meeletut möllu nagunii ei toimu, kuigi joonistajaid on 30 ringis... Veider... Üldiselt pooldan endiselt kõigi postituste siin asumist, kuid kuna tehnika hetkel jalgu jääb, siis eelistan näiteks kommenteerida Facebookis. Ideaalis võiks need platvormid olla kuidagi pluginatega seotud, et dubleerumine toimub automaatselt. Mul pole aga oskusi sellist süsteemi üles sättida... Keegi targem oskab äkki abistada või on aega teemasse süveneda?