teisipäev, 17. juuni 2008

07 - Nunnu üledoos- Elina




Nunnundusega on kokku puutunud vist iga naissoost inimene. Eriti oma lapsepõlves muidugi. Pärast kiirabiautosid ja konstruktoreid avastasin 9-10 aastasena nunnu imelise maailma ja asusin usinalt vikerkaarevärvilisi hobuseid ja hello kittysid joonistama. Puberteet muidugi lõpetas sellise lolluse ja teema kerkis uuesti üles ülikoolis, kus tööpakkumisega seoses pidin oma karikatuursed lõustad punnpõsisteks ja rõõmsameelseteks tegelasteks moondama. See tee oli alguses üsna vaevaline. Nüüd mulle täitsa meeldib vahelduseks midagi nunnut teha. Kuigi liiga pikalt sellega tegeledes tekib tõesti üledoos.
Esimesed 2 pilti joonistasin valmis eile Tartu-Tallinn rongis ja värvisin Photoshopis. Viimane töö on natuke vanem ja ilmub varsti vist ühes väikelaste ajakirjas.

3 kommentaari:

meelis ütles ...

hahaaaa, siin sa balansseerid kindlalt kitchi ja läiguse piiril, Elina, ja iseenesest on see ju täiesti tore, nii see vist pidigi selle ülesande puhul olema!!
Keera veel värvid ka kahe alumise puhul üle ja ongi magus kommipaber valmis!!
Jänkupilt tundub olevat paigas, kõik on nunnut siginat saginat täis.
Koerapildi puhul vaataksin üle ta mõlema esikäpa anatoomia, tegelikult vist kõikide nähaolevate jalgade anatoomia. Kuna see on tehtud semirealistlikus stiilis siis väike vihje anatoomilisele korrektsusele ei tuleks kahjuks.
ka teeksin ta koonu nunnumalt väiksemaks ja mitte nii pikaks, ehk ka suurendaks veel silmi.. Aga idee on mõlema pildi puhul vahva!

Ülemine päikesepilt....Siin meeldib mulle värv, mis läheb teemasse, tüübid on minu jaoks täpselt nii et justkui on ja ei ole ka..... Hmmmm.....
Tüüpe tõesti kommenteerida ei oska, anna andeks...

Ivar ütles ...

Nunnud pildid kõik kolm. Kuigi neist kõige pastelsem, on tegelikult vist viimane isegi kõige üledooslikum.

Kolm elukat -
tegelikult, kui vaatama hakata, on nende mustad silmad päris creepyd ja sobivad päris hästi mõnda õudusunenäkku. Eriti kui mõni neist selle käigus veel väga-väga lähedale tuleks...

Koerapilt -
minaeitea, mina ei oskaks siin midagi muuta, poos annab ju uudishimulikku puppyt, kes tigu katsuda katsub, päris nunnult edasi. Kui, siis ehk oleks lisanud ka esikäpa küünarnukijoone, praegu hajub käpp lihtalt kuidagi kõhuga kokku ära.

Loomade üliküllus -
mingil põhjusel tahaksin ma siia pilti puutüvedele veidi teravamaid jooni ja tekstuure. Ja võib-olla linde kuidagi servadest kontrastsemaks. Aga jänesed on küll head fluffid, mu pinginaabri pisipoiss lööks sellisele kohe hambad ninna.

Aleksander Rostov ütles ...

veidikene hiljavõitu see kommentaar ehk tuleb aga ma tahan öelda, et koer teeb muga imelikke asju, selles heas mõttes : )