esmaspäev, 3. oktoober 2011

114 - Inimsööjalill - Ivar

Kogu see triibuliste tekstuuridega jändamine on inspireeritud kahest Pedro Rodriguezi koomiksialbumist, mis mul on, üks pajatab noorest Jules Verne'ist, teise nimi on "Macabre" ja selles on seitse morbiidset lugu seitsmelt autorilt (Poe, Stevenson, Maupassant, Polidori jt.) Ta on ilmselgelt digitaalne tegija, aga päris osav tekstuuride kasutaja.

Algses idees oli mees eestvaates, aga kuna seda oli keerulisem joonistada, siis tegin ühe lihtsama visandi, see läkski kontuurimisele. Tehniliselt on see pilt kahe varasema pildi edasiarendus - esmakordselt proovisin triipudega mässata "Muumia kättemaksu" teemas, teine ja tegelikult juba tehnoloogialt pea täpselt samasugune oli "Mary Poppins". Lihtsalt siin proovisin veidi ka värvi lisada. Tegelikult katsetasin üsna erinevaid värviskeeme, muuhulgas punast kontuuri nagu ühes vanas Winsor McCay reklaamis. Ehk proovin veel.

Sketchbooki joonistatud kontuuriga juhtus tegelikult paar väga naljakat asja. Esiteks oli naljakas Joonase uskumatu ja šokeeritud reaktsioon kui ta seda paberil nägi ja teiseks see, kuidas koosjoonistajad kambaga pildist tangentseid otsisid. Edutult... :)

0 kommentaari: