laupäev, 8. jaanuar 2011

101 - Muumia kättemaks - Joonas

Pilt, mis on algselt valminud pisut teisel otstarbel kui blogisse postitamiseks, kuid on siiski saanud väikse muumia-remiksi blogi jaoks.
Algselt oli tegu Bretooni õudusmuinasjuttude kogumiku kaanepildiga. Seejuures kaasnes kirjastajalt üllatav ja minu praktika jooksul harukordne ülesanne, et kaas peaks osa lugejatest - täpsemalt nooremad raamatuhuvilised - raamatust eemale peletama... Ma ise lugesin küll noorena suure rõõmuga Lovecrafti, E. A. Poed ja Stephen Kingi ning ei arva, et see kuidagi mulle halvasti oleks mõjunud... (Muide, kas te näete ka siin blogi pealkirjast aeglaselt valguvat pikseldatud verd?) Antud raamatus leidub aga ka küllatki õpetlikke õõvakaid, nii et võiks antud teost soovitada küll (loomulikult vanematele blogilistele).

Pildi valmimisest tasuks veel mainida, et nii kavand kui ka joon valmisid rongisõidu ajal Tartusse ja tagasi tableti ekraani kraapides. Värvid-tekstuurid lisandusid siiski statsionaarses elukohas ja statsionaarses arvutis.

1 kommentaari:

Ivar ütles ...

Päris hea pilt. Värvid ja tekstuurid on päris kobedad, kuu tundub kuidagi eriti mõnus, küünlaleegid ka. Ma ei tea, kas see oligi sul nii planeeritud või kukkus kogemata välja, aga luupainaja keep oleks nagu tehtud mingist väga kulunud sametist. See, et kirves on ebaergonoomiline ning selgroog ja rinnakorv nagu pärmitainas, pole eriti oluline... :)