pühapäev, 22. mai 2011

Sünnipäev - eine murul!

kaader filmist "Eine murul"

Maikuu alguses sai Joonistajad koos blog juba kolm aastat vanaks. Tähistamaks seda suurepärast sündmust veidi erakorralisemalt kui pelk postitus või tavapärane kitsa ringi koosjoonistamine, otsustas orgkomitee sel puhul vabas õhus kokku saada ja ette võtta pisikese

PIKNIKU.

Asukohas valisime Tallinna vanalinna metsistunud ja mahajäetud servas asuva Skoone bastioni, millele on viieks napiks kuuks kerkinud kuulus Põhuteater. Koht on ju väärt üle vaatamist, ka peaks seal juures olema piisavalt võimalust piknikku pidada. Kõik huvilised, nii joonistajad kui lihtsalt JK sõbrad, toetajad ja huvilised, on oodatud! Astuge ligi!

Seega, aeg: pühapäev, 29. mai kell 15:00,
koht:
Skoone bastion, Põhuteatri kõrval muruplatsil.

Vihmase ilma korral toimub sünnipäeva tähistamine Liivalaia tänaval asuvas ateljees.
Sel juhul tuleks täpsemateks juhisteks jälgida toimumispäeva lõuna paiku sellesama postituse kommentaare.

Kaasa võiks võtta joonistusvahendeid, hea tuju ja soovi korral ka veidi näksimist. Igaks juhuks võiks ehk mõelda ka sellele, et oleks iseendale midagi istumise alla võtta.

Astu aga julgelt ligi - kui Sind seal ei ole, pole blogi sünnipäev vääriliselt tähistatud!

10 kommentaari:

Pia ütles ...

Ega's midagi! Kena sünnipäeva tähistamist! Ma paraku elan Tallinnriigist liiga kaugel, et ühineda, aga soovin rõõmsat ja tegusat päeva! :)

Ivar ütles ...

On varane laupäeva õhtu. Tallinna taevast vaadates tundub, et pühapäevast pole ei temperatuuri, tuule ega taevast sadava vee osas midagi head oodata. Hetkel paistab seega, et JK vabaõhupiknik lükkub edasi ja 29. mai sünnipäev toimub Liivalaias.

Elina ütles ...

Kas keegi peale Joonase, Ivari, Anni, Mattiase, Gerda, kinda ja Lilli-Krõõda (Morgen)soovib VEEL osaleda? Kui nii, siis saatke ntx facebookis sõnum (või kiri gmaili) Joonas Sildrele. Tahame kõiki näha!

Siim ütles ...

Kahjuks ei ole minulgi võimalik täna Tallinnasse tulla. Toredat koosviibimist osalejatele! :)

Ivar ütles ...

Sünnipäev kujunes lõpuks lihtsalt uues kohas koosjoonistamiseks, mõnevõrra rikkalikuma toidulauaga... Joonistamine toimus ka suures osas kas tordile või otse lauale. :-)
Ma arvan, et proovime ikkagi ka vabaõhu-piknikku, eks näeb siis, millal täpsemalt.

Elina ütles ...

Siin on näha meie sünnipäevaürituse pildid: http://nagi.ee/photos/jax451/sets/315387/672362

Gerda Märtens ütles ...

Äkki see album pole avalikuks tehtud? Mul ei ava seda folderit.

Elina ütles ...

keegi ikka seal vaatas ju seda... aga teen siis avalikuks:

http://nagi.ee/photos/jax451/sets/315387/

Gerda Märtens ütles ...

Väga head pildid, ja "fotostuudio" on excellent! Pikniku peaks nüüd varsti tegema, külm vist ei hakka :) kuigi täna õhtul oli mul jahe, aga vist homme seda hirmu pole...

Pia ütles ...

Väga põneva valguse- ja värvilahendusega pildid. Kahju ainult, et ma ei tea, kes on kes. :( Ainult Elina ja Joonase tunnen ära.