teisipäev, 20. mai 2008

03 - kentauritäkk - Kait


Hobuse õppimisega läheb veel kauakaua...seega mõtlesin veits sobi teha ning probleemsed kohad rasvaga katta

7 kommentaari:

Ivar ütles ...

Päris muhe. Pruuni karvakasvu serv on täitsa vinge. Taust on skännitud tekstuur või mingi Painteri imebrush? Üldse, pajata pisut tööetappidest kui viitsid!

Kait K. ütles ...

okei. taust on võetud ühelt tekstuuri saidilt ning mõimitud teisega, löödud pooleks ja alumine pool perspektiivi venitatud. karv läks viimase toonimise käigus liiga punaseks...aga muidu sai tehtud see üsna lihtsa brushiga. softbrush stretsi üsna kokku, lisa scatterit, vähenda sammu ja ongi olemas, penpressure ka peale.

Elina ütles ...

väga hea:D kusjuures ma mõtlesin, et omaette teema võiks kunagi paksud/lihavad inimesed olla...nääd siis..
pea ja näo ilme mulle meeldivad.ivar juba karvakasvu mainis, punane värv mind üldse ei häiri. ülbemat kentauri annab ikka välja mõelda, ilmselt kasutabki selline jõmmkentaur oda peamiselt oma selja sügamiseks.

meelis ütles ...

Super!, Kõik on paigas!
VINGE!!

Joonas ütles ...

Tegelane on väga hästi välja kukkunud. Kui keegi peaks mult küsima, et kuidas näeb välja ülbelt seisev tonnine rasvkude, siis viitaksin just sellele pildidle :) Joone stiil ja pildi koloriit toetavad ka hästi tüübi hoiakut. Siinne joon sobib minu arvates selle maalilisusega palju paremeini kui eelmise pin-upi juures. Taust on ka sobiv.
Kui üldse midagi soovitada, siis seda, et viimistle ära :)

gingi (lauri tuulik) ütles ...

heheeee, mõnusalt poolülbik,või nagu ülelahenaabritel - miehellä on sisua!

Kait K. ütles ...

aitüma. eks ma proovisin ja viimistleda, kuid siis hakkas kuidagi käest ära libisema (mul põhiteadmised on nõrgad..vundamendid haprad). ainus mida oleks kindlasti võinud veel nokitseda on nägu. muu värk oli üsna riskantne ning ei hakanud torkima rohkem. 5a pärast teen üle :P