kolmapäev, 11. november 2009

065 - kohvipaus - meelis


Kiire sulevisand, millele vee ja pintsliga pisut tekstuuri antud ja køpitsetud PhotoShopis. Tehtud Taanis muude toimetuste kørvalt.

7 kommentaari:

Ed ütles ...

Väga meeldib

Aleksander Rostov ütles ...

See on tosikõva, kõvem kui tavaliselt.

Aleksander Rostov ütles ...

Pagan, nüüd tahaks kohvi.

Kait K. ütles ...

kift jah.
veits teemaväliselt...meenus üks kunagine lemmik: http://features.cgsociety.org/newgallerycrits/g63/269263/269263_1172341951_large.jpg

Maido ütles ...

Mõnus

meelis ütles ...

Tänud! Teie positiivsed vastukajad veenavad mind taaskord selles, et pilti peab jääma lahtisi otsi ja seda ei maksa alati lõpuni selgeks rääkida... Ja vist ka seda, et "less is more", mille poole vaikselt aga kindlalt üritan triivida niikuinii... Ja vist ka seda, et tindijoone laialiajamine veega teeb isegi kehvapoolsest joonisest suht talutava asja. (Mu esimene versioon oli joonistuslikult parem aga läks aiataha sellega, et käsi tuli liiga must tänu tindi ettearvamatule laialivalgumisele, (mida parandada ei saa) ja jättis mulje nagu tüdruk oleks just koleda veretöö lõpetanud - tasand, mida ma eriti ei tahtnud pilti tuua:-)
PS, Kait, sarnasus sinu toodud näidisega on rabav, viimast polnud näinud, küll aga oli minu pildi algtõukeks üks foto, mida nähes ütlesin: that's it!!

Maido ütles ...

See küll oli juba päris mitu aastat tagasi ja naine ilmselt ammu andnud juba 3 korda pattusid sulle andeks aga peaks mainima, et päris mõnusad kohvipausid olid sul seal Taanis :D