neljapäev, 26. november 2009

66 - Anuta Sipsik - Ivar

Kuna seoses (möödunud) puhkusekesega pole ma siiani mitte mingisugusele joonistuslainele tagasi saanud, siis mõtlesin, et prooviks äkki teostada hiljutist uitmõtet - võtta aastatetagust värvilist polümeersavi ja teha neist üks pisike Sipsik. Lihtsalt, et vaadata, kas lapsepõlvisest plastiliinioskusest eriti väikseid asju teha veel midagi alles on. KUi see üldse hoopis suuremate sõrmedega võimalik peaks olema...

Polümeersavi pole päris plastiliin, korraliku Sipsiku saamiseks oleks pidanud muidugi pea ja kere eraldi tegema ja küpsetama. Praegu läks kogu vidin nii kleepuvaks ja pehmeks, et väga raske oli mingitki vormi säilitada. Pidin paar tööriista appi võtma, et kokku kleepunud jalgu lahutada, näiteks. Ja kogu selle jamamise käigus läks ta ikka jõhkralt lömmi. Aga muidu oli lõbus.

Umbes nii suur on ta päriselt, 2 cm (thumbnail tuleb miskipärast udune...)

2 kommentaari:

meelis ütles ...

nutikas ja lõbus lähenemine!
Umbes taolised zetoonid võiksid vabalt olla kuskil laste mängutoas maksevahenditeks! Jään ootama su King Kongi 3-mõõtmelist (ja ilmselt suuremat:-) varianti!

Ivar ütles ...

Žetoon on kümnesendine münt...

King Kongi kuju pole plaanis, külla aga, kui oskaks, teeks midagi Johnny Weissmülleri ja Maureen O'Sullivani "Tarzani" teemalist... 1:8 mõõtu ilmselt... Vähemalt see oleks kuju, mida heal meelel omaksin ja minu teada pole keegi sellist veel teinud.