kolmapäev, 3. märts 2010

82 - Baleriin - meelis

Selline balletipilt siis , mida inspireeris joonistama allolev meeleolukas foto:


Et mu joonistus on tehtud kiirustades ja töö kõrvalt aega näpistades jäin ilmselt oma tulemusega originaali ilmekusele alla. Samas näitab see ehk üht võimalikest variantidest, kuidas fotoreff'i oma huvides ja valikuid tehes ära kasutada.

4 kommentaari:

Elina ütles ...

Esimeme asi, mis mulle ballettitundidega seondub, (mis muidugi kahjuks üldse joonistamist ei puuduta) on KRUNN. Oles paari aasta jooksul seotud ühe noore balletiõpilase ja seetõttu ka tema range õpetajannaga, kes lausa sattus peaaegu raevu, kui mõni 7-aastane julges juuksed sorakil(ehk siis näiteks patsis) trenni ilmuda.
tõesti õnnestunud ja raudselt peas püsiv juuksekrunn oli balleti tundi minnes juba pool võitu:D
ja KÕIGIL pidid need peas olema.

aga pilt on ise muidugi väga vaimukas:D

meelis ütles ...

kui täna hommikul oma pilti vaatasin karjatasin valust, kuna õpetajanna tugijalg oli liiga tahapoole väändunud. Õnneks polnud keegi seda kommenteerinud nii et mis muud kui kiire parandus peale ja kadugu see vana ja vigane pilt maailma silmist jäädavalt!!

Joonas ütles ...

Oot, mis jalg? Ah see! Nüüd ma näen küll... Kas see on juba uus pilt siin üleval? Ise ma poleks aga vist kunagi seda märganud või selle kohta küsimusi esitanud, kui see kunagi veel väändunum oli :P

Väga vahva ja elav pilt jällegi.

Anonüümne ütles ...

Suurepärased karakterid jällegi :) Eriti ilmekas on see mossis kuju saali seina ääres :D

Balletisussid on juhendajal ehk liiga teravate otstega - kipsotsaga sussid on jäigad ja ümarad, aga ka tavalised harjutussussid on hästi ümarad.

Aga mis puutub paremasse jalga - no need tipp-baleriinid väänduvad raudselt igatpidi :D