neljapäev, 11. märts 2010

KAKS TUHAT kommentaari!

Blogi paremal veerus postitusi ja kommentaare loendav widget on mingil bloggerist sõltuval põhjusel valejälgedel ja loendab viimastel aegadel aiateibaid. Aga hetk enne seda kui numbrid valeandmeid edastama asusid, oli kommentaaride arv lähenemas kahele tuhandele, puudu oli vaid veerandsada. Praeguseks on see ilus number üsna tõenäoliselt ületatud.

Seega - õnnitlen kõiki osalisi ja tänan ühtlasi kõiki siia oma panuse andnuid blogi orgkomitee poolt! Teeme omalt poolt kõik, et üritus kestaks, seda vähemalt ajani kuni Eestis mõni sarnane ja veelgi parem nähtus püsti pannakse. Sest ma arvan, et sellist ettevõtmist võiks ju ikkagi vaja olla, ise olen siit küll päris palju loomingulist kasu saanud. Ja mis see interweb ikka muidu igal pool jalus tolgendab, põhjustagu vähemalt joonistamist.

Loodan ühtlasi, et ka need, kes kunagi alustasid, kuid nüüd enam kas ei viitsi või julge osaleda, ennast ikkagi kokku võtaksid ja kaasa lööksid. Nii hirmus kogu see värk ju ka ei ole!

PS: Senikaua kui postituste arv peab sammu kuus olevate päevade arvuga, pole veel häda midagi!

2 kommentaari:

Ragne Uutsalu ütles ...

Tere!

Ma ei teadnud kuhu oma küsimust kirjutada. Mulle väga meeldib teia blogi ja tahaksin ka joonistamisest osavõtta, kas ja kuidas on see võimalik?

huudisimulik

Ivar ütles ...

Tere, huudisimulik uviline!
Klikka paremal veerus sildil "000 - Reeglid" ja loe ajaliselt esimest postitust, mil nimeks "Blogi kuldreeglid", seal on peamine kirjas. Läheta Joonasele mail ja asi saab üsna ruttu joonele (peale seda kui ta maili märkab). Keegi muidugi ei keela juba enne teemapilte tegemast!

Hea oleks, kui seal oleks mingi viide ka oma varasematele seda sorti tegemistele - vahel saame soove ka hakkajatelt noortelt inimestelt, kellel ehk tasuks veel tibake salaja harjutada, enne kui asju teistele näitama ja arvamusavaldusi ootama asuda... Seda nii üldiselt, kõigile seda lugevatele huvilistele teadmiseks!
:)

Aga muidu, hoiatan ka - siia blogisse registreerumine võib võtta ära igasuguse joonistamisvõime! Meil on siin hetkel kirjas... 30(!!) postitusõigusega osalist ja kui palju neist tegelikult joonistab?