pühapäev, 7. märts 2010

83 - Tuim husaarpärdik - Ivar

Pole just eriti tuim too pärdik ja ma pole ka kindel, et see pilt siia üldse rippuma jääb... Vähemalt sellisel äsjavalminud kujul. Kontuur on tehtud kalkale ja hiljem arvutis tükikaupa tugevalt liigutatud ja monteeritud, kuna juba näiteks käed ei mahtunud lihtsalt paberile vajalikus pikkuses ära.

Pilt on mingit pidi inspireeritud Joonase ahvist ja tegelikult on sel ka otsene sugulus ühe kunagi palgatööna joonistatud Hiina horoskoobiloomaga. Esiteks oli tollelgi pildil roheline ahv ja männioks ja teiseks püüdsin ka siiagi veidi aasiapärast vibe'i saada.

Kui teema üles sai, tegin mitmeid erinevaid husaarloomavisandeid, paar tükki neist tulid isegi päris kõbusad. Imelikul kombel osutus kõige paremaks tegelikult pühvel, kui selle korralikult üles joonistan, siis ehk jõuab seegi siia häbiposti.

1 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kompa on väga hea, ühtpidi piklik, aga oks ja mäed tasakaalustavad seda. Mägesid isegi polekski vaja, võiks ka täitsa ilma olla. Mulle väga ei meeldi koloriit, lihtsalt pole minu maitse, aga kuna selline aasiapärane kujundus on, siis tahaks justkui alateadlikult näha pruunikamaid, naturaalsemaid toone. Aga no samas kui minna veel aasiapärasemaks, peaks olema pilt üldse akvarellilikum ja vabamate (pintsli)tõmmetega. Ses mõttes usun, et see pole siin taotlus omaette. Aga see roheline-punane-lillakassinine natuke kriibib (päriselus ei kanna ma neist värvidest ühtegi seljas (v.a punast mõnes teises kombinatsioonis). :D