neljapäev, 3. detsember 2009

70 - King Kong - meelis

Minu jårjekordne arglik ja ilmselt mitte eriti ønnestunud katse tuua pilti graafilist selgust ja murda vålja oma tavapårasest joonistamismaneerist. Et pilt tehtud Taanis oma tavapåraste digivøimaluste puudumisel siis tehnikaks erinevate jåmeduste ja tonaalsustega markerid eri layeritel ja PhotoShop'i Ctrl+I.
meelise jårgmise hommiku kiire lisandus:
Reeglina ei tee ma oma piltidest erilist numbrit. Samas on hetki, mil midagi jååb justkui kripeldama ja siis vaatan oma pilte sama pilguga, millisega kirurg vaatab oma patsiendi haiguslugu. Nii ka nyyd: eile våsinud peaga tehtud asi on tyypiline (ja ôpetlik) nåide sellest, mis juhtub, kui joonistades unustad ja kaotad åra oma esialgsed ideed ja kavatsused, mis antud pilti tegema ajendas. Antud pildi puhul oli selleks töötamine suurte pindadega ja erinevate tekstuuride ja kontrastide leidmine, vålja aga tuli ysna segane mish-mush.
Siin vårske peaga ja kiirelt visandatud thumbnail sellest, mida umbes silmas pidasin kui pilti alustasin, (hope it all makes sense):

1 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Selline mõnus plakatlik. Aga mulle meeldivad visandi puud rohkem, see sigrimigri teeb pildi natuke segaseks, need sirged tüved mõjuvad kuidagi tasakaalustavamalt.