teisipäev, 29. detsember 2009

74 - RAKETT - meelis

Et tehnitsistliku atribuutika joonistamine pole mulle kunagi teabmis meelepärane olnud, lahendasin teema pisut teistsuguses võtmes. Ühtlasi ennetasin ja broneerisin selle pildiga ka sellised teemad nagu „Tank“, „Allveelaev“, „Tätoveering“ ja „Saunas“. :-)
Töövahendid ja protseduur samad mis.... eelmiselgi aastal, joonistatud A4 paberile.

HEAD LOOMINGULIST ALGAVAT AASTAT ning UUSI ja KARMIMAID VÄLJAKUTSEID!!!

3 kommentaari:

Elina ütles ...

Kahjuks ei saa pildi sisule eriti pihta. Mida need tätoveeringud tähistavad- iseloomu, sõiduvahendit või midagi muud? Kui sõiduvahendit, siis miks tankist on selline hiiglane, aga mitte väike könn, kes ka tanki ära mahuks? Miks keskmisel tüübil selline nägu peas on? Kas tema musklid on kaaluta olekust alaarenenud? Joonas siin (kes samuti millestki aru ei saanud) pakkus juba päris imelikke ja ebatsensuurseid varainte, ta võib neist pikemalt ise rääkida, kui soovib... Palju vastamata küsimusi ühesõnaga. Aita meid, taipmatuid, kallis Meelis:)

Ivar ütles ...

Aga tead, mis teeme - kuulutame välja mitteametliku pildiallkirja võistluse!
:-)

Ega ma ka pildi sisust just väga aru saa, sellele vaatamata mulle see iseenesest meeldib. Hetkel näiteks avastasin, et allkiri on seekord saunaviht.
Kuigi arvan, et sisu ongi lihtsalt selles, et kaks saunalõvi muudkui aga leilitavad, kuni pisike lendab leiliruumist kui rakett...

meelis ütles ...

Liiga üle mõtlesid, Elina, ma olen alati lihtsate lahenduste ja seletuste poolt. Nii ka seekord: ei mingeid alltekste, varjatud sõnumeid ega seitsmenda astme metafoore: kuna ma otseselt raketti teha ei viitsinud otsutasin selle panna lihtsalt tätoveeringuna ühe mehe kehale. Ja kus neid ikka paremini eksponeerida kui saunas!? Nii vormuski pilt kahest jõmmist leilitamas ning kontrasti mõttes pistsin nende vahele ka kolmanda, kes üritab olla sama karm ja nendega sammu pidada - sellest ka ta tättuu jalal - aga on suurest leitamisest otsi andmas. (As simple as that:-)

PS, pilti joonistades ei arvestanud ma liiga tillukese pinnaga kuhu hiljem tahtsin need "karmid" tätoveeringud digitaalselt peale "kleepida" ja ühe varjandina töö käigus kleepisin suurtele meestele õlavartele lilled, mis sobinuksid formaadilt paremini... Uh, pilt omandas HOOBILT homoseksuaalse varjundi ja saatsin idee KIIRELT kus see ja teine!

Aitäh kaasa mõtlemast igatahes ja veelkord Hääd Alanud Aastat!